logo

365 Hafta ‘Haydarpaşa Gardır Gar Kalacak’ Dediler

365 Hafta ‘Haydarpaşa Gardır Gar Kalacak’ Dediler

365.kez pazar nöbetinde Haydarpaşa’da buluşan “Haydarpaşa Dayanışması Gurubu” “#haydarpaşainsansızkalmayacak” sloganlıyla “Haydarpaşa Gardır Gar Kalacak” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com
365. kez gerçekleşen nöbete Ataşehir’den katılan Ataşehir CHP Belediye Başkan aday adayı Aysemin Gülmez’de Haydarpaşa Garı’na sahip çıkarak, “Haydarpaşa Gardır Gar Kalacak” dedi.

365 haftadır Pazar günleri Haydarpaşa Garı önünde toplanan “Haydarpaşa Dayanışması Gurubu” üyeleri ve guruba destek için alana gelen duyarlı siyasetçi ve vatandaşlar, banliyö ve konvansiyonel trenlerin de Haydarpaşa Garı’nda görmek istiyorlar.

“Haydarpaşa Dayanışması Gurubu” üyeleri tarafında her hafta tutulan nöbete katılarak Haydarpaşa Garı’na sahip çıkan, guruba destek veren Ataşehir Belediye Başkan CHP Aday Adayı Aysemin Gülmez, yaptığı açıklamada; “Kamu mallarının tasfiyesine, elden çıkarılmasına karşı çıkan, demir yollarının simgesi Haydarpaşa Garı’na yıllardır sahip çıkan, mücadele eden Haydarpaşa Dayanışması’na teşekkür ediyorum. Kamu mallarının talan edilmesine karşı her zaman dayanışma içerisinde olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ