logo

“4.Çevre Şöleni”nde renkler havada uçuştu

“4.Çevre Şöleni”nde renkler havada uçuştu

yesil_düsünDördüncüsü düzenlenen Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Yeşil Düşün” sloganı ile “Çevre Şöleni” devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Yeşil Düşün” sloganı ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Çevre Şöleni”, birbirinden renkli ve öğretici etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

“Çevreci Kedi Çevki Geri Dönüşüm Yolunda” isimli müzikli tiyatro oyunuyla başlayan 4.Çevre Şöleni, 28 Mayıs Salı günü saat:10.00’da Nazım Hikmet Parkı’ndaki atölye çalışmasıyla devam etti.

Ataşehirli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği atölye çalışmasına, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal da katıldı. Öğrenciler, birbirinden hareketli müzikler eşliğinde hem oynadılar hem bez çanta boyadılar. Doğa resimlerinin yapıldığı bez torbalar iplere asıldıktan sonra sıra uçurtma yapımına geldi. Öğrenciler kendi yaptıkları uçurtmaları hep birlikte uçurdular.

Çevre Şöleni’nin etkinlik takvimi:

31 Mayıs 2013 – Ödül Töreni (Maket yarışması ve En Çevreci Okul) – Zübeyde Hanım Öğretmenevi saat: 10:00

02 Haziran 2013 – Bisiklet Turu Etkinliği – TEB Ataşehir İlkokulu başlangıç ve bitiş noktası, saat 10:00

02 Haziran 2013 – Geri Dönüşüm Malzemelerinden Kıyafet Defilesi- Küçükbakkalköy Mahallesi Fevzi Paşa Cad, saat: 17:00-19:00

05 Haziran 2013- Kısa Film Yarışması Ödül Töreni- Novada AVM, saat 19:00

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ