logo

50 çeşit Künefe Lezzetiyle Şila Künefe Atişehir’de Açıldı

50 çeşit Künefe Lezzetiyle Şila Künefe Atişehir’de Açıldı

Medine’de otel işletmecisi Urfa Birecikli Cuma Şahin ile Fatih Ceylan’ın işlettiği Şila Künefe, Atişehir’de 50 çeşit künefe lezzetini İstanbullularla  buluşturuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Açılış töreni Barbaros Özdemir’in yönetim kurulu başkanı olduğu Tutkal Organizasyon tarafından yapılan Şila Künefe Kayışdağı Caddesi üzerinde 7 Tepe Üniversitesi yakınında Ataşehirlilerin ve İstanbulluların hizmetine açıldı.

İşletmeciliğini Medine’de otel işletmeciliği yapan Urfa Birecik asıllı Cuma Şahin ile Fatih Ceylan’ın yaptığı Şila Künefe ile İstanbullulara Urfa yerel ürünlerinden kendilerinin üretimi olan künefe lezzeti ile buluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.

Urfa’nın fıstığı ve tereyağı ile diğer yöre ürünlerini kullanarak ortaya çıkardıkları bölge tatlısı künefeyi İstanbullularla buluşturma hedefini aktaran Şila Künefe iletmecisi Cuma Şahin, Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com okurları için yaptığı açıklamada, “Urfa’nın yerel ürünleri ile ürettiğimiz künefemizi İstanbul’da tanıtmak, Urfa lezzetleri ile İstanbulluları buluşturmak amacıyla Ataşehir’de Şila Künefe’yi açtık. Şila Künefe’de İstanbullulara sadece künefe LEZZETİ, 50 çeşit künefe ile müşterilerine değişik künefe alternatifleri, lezzetler tattıracağız” dedi.

Mekan sahibi Cuma Şahin, yaptığı açıklamada; haftada bir gün de Urfa Sıra Gecesi ekibi eşliğinde Çiğ Köfte, Sıra Gecesi düzenleyeceklerini kaydetti.

Sıra Gecesi ekibi ile Urfa kültürünü taşıdığı Tutkal Organizasyon tarafından düzenlenen Şila Künefe’nin açılış törenine Ataşehir Belediye Bakan yardımcıları Orhan Çerkez, Semih Kayhan, Sadi Özata ile Merdan Özer’in de aralarında olduğu meclisi üyeleri ile birlikte işletme sahipleri yakınları ve Ataşehirliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ