logo

Oyunlu Güvercin Yarışmasında Dereceye Girenler Kupalarını Aldı

Oyunlu Güvercin Yarışmasında Dereceye Girenler Kupalarını Aldı

Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin yarışmasında dereceye girenler, Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’nde düzenlenen yoğun katılımlı törenle kupaları ve plaketlerini aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Niyazi Yaman başkanlığında organizasyonu yapılan Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin yarışmasında dereceye giren yarışmacılara plaket ve kupaları verildi.

Güvercin sevenler kupa töreni

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 8. Februar 2020

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi İdari Koordinatörü Tamer Semerci’nin sunumuyla Ataşehir MSKM’de gerçekleşen kupa törenine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Sevgi Uluğ, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Ekrem Köse, Orhan Çerkez ve  Cenan Arslan, Ataşehir Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri Arif Kuşçu, Kudret Aslan, Kurtuluş Özaydın, MHP’li Meclis Üyesi Hakan Arıkaya, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri Hüseyin Gültekin, Aykut Yalçın, Aşkın Ürkmezer, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ile güvercin sevenler ve davetliler katıldı.

“BÜYÜK BİR TOPLULUĞUZ. ARTIK SALONLARA SIĞMIYORUZ.”

Niyazi Yaman başkanlığında organizasyonu yapılan Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin yarışması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılışta konuşan Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışması Organizasyon Komitesi Başkanı Niyazi Yaman katılımcılara ve katkısı nedeniyle Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek; “2010 yılından beri Anadolu Oyunlu Güvercin yarışmasını yapıyoruz.  Bizlerin hobisi olan bu yarışlar Türkiye’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine bu işlere gönül vermiş, birbirimize sımsıkı kenetlenmiş büyük bir topluluğuz. Artık salonlara sığmıyoruz. Bundan sonraki etkinliklerimizi daha büyük salonlarda yapacağız.” Dedi.

Başkan Niyazi Yaman, güvercin severlere kapılarını açan, her zaman yanlarında olan kendilerine destek veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye, başkan yardımcılarına, müdürlere ve çalışanlarına teşekkürler etti.

“ATAŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ÖRNEK ALMASINI İSTİYORUZ”

Güvercin sevenler kupa töreni

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 8. Februar 2020

Yarışma Organizasyon Komitesi Başkanı Niyazi Yaman, konuşmasında, “2013 yılından buyana bizimle beraber olan, bize desteklerini esirgemeyen Kültür Müdürümüz Volkan Arslan’a teşekkür etmekte geç kaldığım için kendisinden özür dileyerek teşekkürü bir borç biliyorum. Bizim güvercinlerin yuvası üzerinde Ataşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz yazısı yazılı. Diğer ilçelerinde Ataşehir Belediyesi’ni örnek almasını istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından katkı sunan ve dereceye girenlere plaket ve kupaları verildi.

Güvercin sevenler derneklerine destek ve yardımlarını esirgemediğinin altının çizildiği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin plaketini, kendisine iletilmek üzere Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der’e takdim edildi.

Kupa ve plaketlerin ardından Olimpik Spor Kulübü sporcuları Wushu Kung-fu gösterileriyle salondakilere güzel bir spor gösterisi sunmalarıyla program sona erdi.

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 8. Februar 2020

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ