logo

Prof.Dr.Coşkun Özdemir ‘İTO Tıp Hizmet Ödülü’ Aldı

Prof.Dr.Coşkun Özdemir ‘İTO Tıp Hizmet Ödülü’ Aldı

Türkiye’de nöromusküler hastalıklarla mücadeleyi başlatan, KASDER’in kurucusu ve hocaların hocası Prof. Dr. Coşkun Özdemir, İTO tarafından “Tıp Hizmet Ödül”ne layık görüldü.

İSTANBUL TABİP ODASI’NDAN PROF. DR. COŞKUN ÖZDEMİR’E ”TIP HİZMET ÖDÜLÜ”

Türkiye’de nöromusküler hastalıklarla mücadeleyi başlatan ve KASDER’in kurucusu olan değerli hocamız Prof. Dr. Coşkun Özdemir, İstanbul Tabip Odası tarafından ”Dr. Türkan Saylan Tıp Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

İstanbul Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, ”Nöroloji biliminde kas hastalıkları gibi önemli ve karşılanmamış ihtiyaçlarla dolu bir alanın kurucusu ve eğitimcisi Coşkun Özdemir’e Türkiye’ye verdiği hizmetler nedeniyle bu ödülün verildiği” ifade edildi.

Ödül töreni, 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 11.45’de Harbiye’deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Duyurulan ödül töreni Sağlık Bakanlığı Koronavirüs mücadele tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

”TIP HİZMET ÖDÜLÜ”

İstanbul Tabip Odası; mesleğinde araştırma, çalışma ve hizmetleriyle üstün niteliklere sahip hekimleri desteklemek, kamuoyuna duyurmak ve hekim topluluğunun değerbilirliğini ifade etmek amacıyla her yıl 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tıp Hizmet Ödülü veriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ