logo

Milli Kaleci Rüştü Reçber’in Corona Test Sonucu Pozitif Çıktı

Milli Kaleci Rüştü Reçber’in Corona Test Sonucu Pozitif  Çıktı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve A Milli Takım’ın eski kalecisi, TFF Koordinatörü Rüştü Reçber’in corona virüsü test sonucunun pozitif çıktı. Test sonucunu Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü olarak görev yapan Fenerbahçe, Beşiktaş ve A Milli Takım’ın eski kalecisi Rüştü Reçber’in corona virüsü test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

Kovid testinin sonucunun pozitif çıktığı Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabından duyurdu. 46 yaşındaki eski milli kaleci, TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

120 kez A Milli Takım forması giyerek milli kaleyi koruyan ve bu alanda rekora sahip olan Rüştü Reçber’in test sonucunu eşi Işıl Reçber, paylaşımında “Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz.Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin.” İfadelerine yer verdi.

Ailecek yaptırdığımız testlerde kendisinin, kızı ve oğlunun negatif, sadece eşi Rüştü’nün pozitif çıktığını söyleyen Işıl Rençber, “Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek…” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ