logo

UEFA, EURO 2020 Finallerini 11 Haziran-11 Temmuz 2021’e Erteledi

UEFA, EURO 2020 Finallerini 11 Haziran-11 Temmuz 2021’e Erteledi

UEFA üye ülke federasyonun başkan ve yöneticileri, küresel koronavirüs (Kovit-19) salgını nedeniyle Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finallerini Haziran ayına erteledi.

UEFA ile 55 üye ülke Federasyonun başkan ve yöneticileri, küresel sorun haline gelen koronavirüs (Kovit-19) salgını nedeniyle uluslararası maç takvimini görüşmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

TFF Resmi web sitesinde yer alan habere göre, “Video konferans” yöntemiyle yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Erhan Kamışlı, Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş Riva’dan katıldı.

UEFA Başkanı Alexander Ceferin, UEFA Yönetim Kurulu Üyeleri, UEFA Genel Sekreteri  Theodore Theodoridis, FIFA Yönetim Kurulu’nda bulunan Avrupalı üyelerin de katıldığı toplantının ardından UEFA Yönetim Kurulu kendi arasında yine video konferans yöntemiyle değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Yönetim Kurulu, aldığı kararla 12 Haziran – 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında oynanması planlanan Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini, 11 Haziran – 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında oynanmak üzere erteledi.

UEFA ayrıca ülke federasyonların mart ayında oynayacağı tüm resmi ve özel milli maçları da yeniden gözden geçirilmek üzere Haziran ayına erteleme kararı aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ