logo

İstanbul’da 4 Günlük Karantinada 15 Günlük Asfalt

İstanbul’da 4 Günlük Karantinada 15 Günlük Asfalt

Pandemi tedbirlerinde sokak kısıtlaması günlerinde çalışmalarına hız veren İBB, trafiksiz, boş cadde ve sokak avantajını değerlendirerek İstanbul’daki önemli noktalarda asfaltlama yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pandemi tedbirleri nedeniyle sokak kısıtlaması günlerinde projelerini hayata geçiren. Çalışmalarına hız veren İBB, trafiksiz, boş cadde ve sokak avantajını değerlendirerek, sokağa çıkma yasağı süresince İstanbul’daki önemli noktalarda yol bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürü Murat Er, yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “4 günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında Anadolu ve Avrupa yakasında 14 bin 500 ton asfalt serme işlemi yaptık. İstanbul genelinde kritik noktalarımızı seçtik. Normal şartlarda asfalt çalışmalarını 10 – 15 günde yaptığımız yeri 1 günde, 2 günde bitirip tamamlıyoruz. Bu bize büyük bir avantaj sağlıyor.” Dedi.

https://www.facebook.com/ibbtvcanli/videos/219019942722592/

Trafik yoğunluğunun olmadığı boş yolda çalışmanın avantajını vurgulayan Murat Er, açıklamasında “Hem vatandaşlara rahatsızlık vermiyoruz, hem trafiğin çok yoğun olduğu yerlerde trafik olmadığı için teknik şartnamaye uygun bir şekilde, daha sağlam asfalt imalatı elde ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ