logo

Danıştay, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları İhalelerini İptal Etti

Danıştay, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları İhalelerini İptal Etti

İBB tarafından ihaleye yapılan itirazı görüşen Danıştay, Bölge İdare Mahkemesi’nin kararını bozup, TCDD tarafından yapılan Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ile ilgili ihale iptal etti.

İBB iştiraklerinin usulsüz şekilde elenmesini hukuka aykırı bulan Danıştay, İBB itirazı üzerine TCDD tarafından yapılan Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ile ilgili ihaleleri iptal etti.

Bölge İdare Mahkemesi’nin kararını bozan Danıştay, İBB itirazı üzerine TCDD tarafından yapılan Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ile ilgili ihaleyi iptal etti.

Bölge İdare Mahkemesi’nin kararını bozan, ihale kararının iptal edildiği Danıştay kararını duyduran İBB Sözcüsü Murat Ongun, paylaşımında Danıştay tarafından verilen ihale iptal kararını, “İtirazımız üzerine, TCDD tarafından yapılan Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ile ilgili ihale iptal edildi. Danıştay, Bölge İdare Mahkemesi’nin kararını bozup Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalesinden İBB iştiraklerinin usulsüz şekilde elenmesini hukuka aykırı buldu.” İfadeleri ile duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ