logo

Ataşehir Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’ne Yoğun İlgi

Ataşehir Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’ne Yoğun İlgi

İstanbul Gaziantepliler Derneği’nin Antep mutfağı ve kültürünü Ataşehirlilerle buluşturan Ataşehir’deki Gaziantep Yiyecekleri Şenliği yoğun ilgi görüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Gaziantepliler Derneği bu yıl Ataşehir Barbaros Kapalı Pazar alanında İstanbullular ve  Ataşehirlileri  Antep mutfağı ile buluşturuyor.

İstanbul Gaziantepliler Derneği’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Gaziantep Yiyecekleri Şenliği ile bu yıl 24-25-26 Eylül günlerinde yerel ve mutfak kültürlerini Barbaros Kapalı Pazar alanında İstanbullular ve Ataşehirlilerle buluşturuyor.

 İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından 24-25-26 Eylül’de gerçekleştirilen “Gaziantep Yiyecekleri Şenliğ” ile dünya mutfağında önemli yere sahip Türkiye’nin ve bölgenin gastronomi merkezi Gaziantep kültürünü İstanbullulara yakından tanıtacak Gaziantep Yiyecekleri Şenliğinde, Antep mutfağına özgü birçok yemeğin yapılışı sergilendi ve tanıtımı yapıldı.

24-25-26 Eylül tarihinde Ataşehir’de gerçekleşecek “Gaziantep Yiyecekleri Şenliği”nde Gaziantep’e özgü; kebap, içli köfte, baklava, kadayıf, yuvarlama, katmer, kuru patlıcan dolması ve Antep fıstığı gibi onlarca yöresel lezzet tanıtılıyor.       

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ