logo

Ataşehir’de Okuma Yazma Seferberliği Başlıyor

Ataşehir’de Okuma Yazma Seferberliği Başlıyor

Sosyal sorumluluk projeleri ve çalışmaları yurttaşların hayatına dokunan Ataşehir Belediyesi, Galatasaray Rotary’nin ortaklaşa gerçekleştireceği “Okuma Yazma” kursları başlıyor.

Ataşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri ve çalışmaları ile her alanda yurttaşların hayatına dokunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Galatasaray Rotary‘nin ortaklaşa gerçekleştireceği  “Okuma Yazma” kursları başlıyor.

Çeşitli nedenlerden dolayı bugüne kadar okuma yazma öğrenememiş Ataşehirlilere ücretsiz olarak verilecek eğitimler 22 Kasım Pazartesi günü Mustafa Kemal Ataevi’nde başlayacak. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

“Ataşehir’de okuryazarlık seferberliği için elimizden geleni yapıyoruz”

Okuma yazma öğrenmek isteyen tüm Ataşehirlileri kursa davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Okuryazarlık sorunu Türkiye’nin önemli sorunlarından biridir. Özellikle kadınlarımızın yaşadığı bu soruna karşı biz de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ataşehir Belediyesi olarak kadınların okuma yazma öğrenmelerini sağlayarak, onları sosyal hayata kazandırıp aynı zamanda kendi kendilerine yetebilme koşullarını sağlamamız gerektiğine inanıyoruz. Kaç yaşında olurlarsa olsunlar öğrenme istek ve azmini taşıyan tüm Ataşehirlileri bu kursumuza bekliyoruz. İlçemizde okuma-yazma bilmeyen kimse kalmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz” dedi.

Kurs Başlangıç Tarihi: 22 Kasım Pazartesi

Okuma-Yazma Kursu Başvuru Yeri: Mustafa Kemal Ataevi 0216-570 5000/1970-1971

Kurs Günleri: Pazartesi – Salı

Kurs saatleri: Sabah: 09.00-12.00,  Öğlen: 13.00-16.00

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ