logo

CHP Ataşehir’de ‘İktidara Hazırlık’ Gündemli Örgüt Toplantısı

CHP Ataşehir’de ‘İktidara Hazırlık’ Gündemli Örgüt Toplantısı

Pandemi nedeniyle 2 yıla yakın ara verilen CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı örgüt toplantısı Celal Yalçın başkanlığında Başkan Battal İlgezdi’nin katılımıyla gerçekleşti.

Recep Kernan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı örgüt toplantısı Novada’da bulunan Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın başkanlığında gerçekleştirildi. CHP Ataşehir İlçe Örgüt toplantısına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Örgüt toplantısı le ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Örgütümüze, partimize ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na olan inancı tam.” Dedi.

CHP Ataşhir ilçe örgüt toplanarak 3600 ek gösterge, eş güdümlü örgütsel çalışmalar, ÖBEK örgütlenmesi, saha çalışma planı ve iktidara hazırlık gündemli örgüt toplandı. Toplantıda gündemdeki konular tartışılarak örgütün görüşü alındı.

CELAL YALÇIN: İKTİDARA HAZIRLIK GÜNDEMLİ ÖRGÜT TOPLANTISI

2 yıl aradan sonra örgüt buluşmasını gerçekleştirdiklerini kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın 2 yıllık bir aradan sonra örgütümüzle buluştuk. İktidarı Cumhuriyet Halk Partisinin Emekçi kadroları getirecek. 3600 ek gösterge, eş güdümlü örgütsel çalışmalar, ÖBEK örgütlenmesi, saha çalışma planı ve iktidara hazırlık gündemli örgüt toplantımızı gerçekleştirdik.” Dedi.

ÖRGÜTÜMÜZE, PARTİMİZE VE KILIÇDAROĞLU’NA OLAN İNANCI TAM

CHP örgüt toplantısına katılarak örgütü dinleyen ve görüşlerini açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, toplantı ile ilgili “Uzun bir aradan sonra parti emekçilerimizle CHP Ataşehir İlçe Örgüt Toplantısında bir araya geldik. Örgütümüze, partimize ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na olan inancı tam.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ