logo

Etkili Lodos Fırtınasında Kapalı Semt Pazarları Ataşehirlilere Açıldı

Etkili Lodos Fırtınasında Kapalı Semt Pazarları Ataşehirlilere Açıldı

İstanbul’da etkisi süren şiddetli yağış ve ağaçları söken, çatıları uçuran kuvvetli lodos fırtınası uyarısını dikkate alan Ataşehir Belediyesi kapalı semt pazarlarını Ataşehirlilere açtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da etkisi süren yağış ve kuvvetli lodos fırtınasına bağlı oluşabilecek olumsuzluklara karşı   Ataşehir Belediyesi kapalı semt pazarlarını Ataşehirlilere açtı.

4 CAN KAYBI YAŞANDI, 19 VATANDAŞ DA YARALANDI

İstanbul’un batısındaki ilçelerde etkili olan kuvvetli lodos fırtınası nedeni ile Esenyurt, Küçükçekmece ve Beylikdüzü’nün de aralarında olduğu bölgelerde çok sayıda çatı uçması yaşandı. Lodos fırtınasının yol açtığı olumsuzluklara bağlı olarak 4 can kaybı yaşandı, 19 vatandaş da yaralandı.

FIRTINADA KAPALI PAZAR ALANLARINDA ÜCRETSİZ OTOPARK HİZMETİ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı duyuruda, “İstanbul’da etkisi süren şiddetli yağış ve fırtınaya karşı kapalı pazar alanlarımız ücretsiz otopark hizmeti verecektir.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yapılan duyuruda;
“Değerli Ataşehirliler!
İstanbul’da etkisi süren şiddetli yağış ve fırtınaya karşı kapalı pazar alanlarımız ücretsiz otopark hizmeti verecektir.
Örnek, Esatpaşa, Küçükbakkalköy ve Barbaros Mahallerimizdeki Kapalı Pazarlarımızı bugün ve yarın ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ