logo

AYEDER ‘Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ İle Erzincanlıları Buluşturuyor

AYEDER ‘Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ İle Erzincanlıları Buluşturuyor

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER)’in düzenlediği Büyük Erzincanlılar Şöleni 22 Mayıs Pazar Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

2009 yılından bu güne Gürsel Sarımaden başkanlığında Erzincan’a ve Erzincanlıların birlik ve beraberliğini sağlamaya yönelik çalışmalar yürüten Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER), gelenekselleşen “Erzincanlılar Şöleni”nin 8.’sini düzenliyor.

Her yıl geleneksel olarak İstanbul’daki Erzincanlıları ve Erzincan dostlarını bir araya getirerek kaynaşma ve dayanışmalarına aracılık eden Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER), pandemi koşullarında ertelenen Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’nin 8.’sini 22 Mayıs Pazar Günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

22 Mayıs Pazar Günü Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki etkinlikte binlerce Erzincanlı büyük 8. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ninde birbirinden değerli Erzincanlı sanatçılarla bir araya gelecek.

22 Mayıs Çarşamba günü Bostancı Gösteri Merkezi saat 12.30 da başlayacak, 20.30’a kadar sürecek ve ücretsiz olan 8. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ninde 24 Erzincanlı sanatçı sahne alacak.

“ELELE GÖNÜL GÖNÜLE”, “Türküleri birlikte söyleyelim” sloganı ile düzenlenen İlknur Kaplan’ın sunacağı ve 24 Erzincanlı sanatçının sahne alacağı 8. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ninde; Arzu Şahin, Aynur Haşhaş, Berrin Sulari, Cengiz Yutseven, Eda Alakuş, Ebru Çiçek, Erkan Özbey, Erdal Beyazgül, Eren Aydın, Fehmi Güneş, Göksel Sağlam, Gürkan Çapkan, Handan Algün, Halis Aslan, Hüseyin Alan Hüseyin Turan, Kenan Balyemez, Murat Ağaç, Oğuz Aksaç, Özden Irmak, Özgür Akdemir, Sercan Direk, Taner Özdemir, Yaşar Sarıkaya türkülerle geceye renk katacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ