logo

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi İçerenköy Şubesinde Bahçe Konseri

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi İçerenköy Şubesinde Bahçe Konseri

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) İçerenköy Kurs Şubesi bahçesinde Müzik öğretmenleri yönetiminde kursiyerlerinin katılımıyla konser düzenlendi.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde Eylül ayında başlayan Piyano, Gitar, Şan, Keman, Bağlama ve Yan Flüt kursiyerlerinin çalışmaları ve Müzik öğretmenlerinin yönlendirmeleri ile Ataşehir HEM İçerenköy Kurs Şubesindeki yeniden düzenlenen kurs binasının arka bahçesinde yaklaşık 50 kursiyerin ve öğretmenlerinin sahne aldığı Konser programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konser programı sonunda Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet YILMAZ katılımcılara hitabında “Bu akşamın oluşumda başrol oynayan müzik öğretmenlerine, kursiyerlere ve müzik alanında kursların oluşumuna katkıda bulunan HEM Ataşehir Müdür Yardımcısı Ayşegül ŞEN başta olmak üzere kurum müdür yardımcılarına ve kurum personeline teşekkür etti. Ataşehir HEM’e ait İçerenköy ve Cemile Besler Kurs Merkezlerinde piyano, şan, gitar, keman, bağlama ve yan flüt kurslarının olduğunu ve yeni dönemde daha da yaygın şekilde Ataşehir’de her yere ulaşacaklarını ifade etti. YILMAZ, Konser programına katılan herkese teşekkür ederek tüm vatandaşları Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) etkinliklerine davet etti.

 Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) İçerenköy Bahçe Konseri saat 17.30 başlayıp seyircilerin de konsere eşlik etmesi ile beraber yaklaşık 2 saat sürdü. Konser sırasında çevre apartmanlardan da yoğun ilgi gören ve alkış toplayan program sonunda Ataşehir HEM Öğretmenleri kendi aralarında güzel şarkılar söyleyerek programı sona erdirdiler.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ