logo

Maltepe’nin Renkli Koşusuna Sporseverlerden Büyük İlgi

Maltepe’nin Renkli Koşusuna Sporseverlerden Büyük İlgi

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği İstanbul’un birçok yerinden sporseverlerin katıldığı spor ve eğlenceyi bir araya getiren renkli koşu, “Color Run Maltepe 7K”, büyük ilgi topladı.

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği “Color Run Maltepe 7K”, katılımcılardan tam not alırken, renkli anlara sahne oldu.

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği “Color Run Maltepe 7K”, büyük ilgi topladı. İstanbul’un birçok yerinden sporseverlerin katıldığı renkli koşu, spor ve eğlenceyi bir araya getirdi. Daha önce SMA hastaları için “Run For SMA 6K” ve epilepsi hastalığı farkındalığı için “Mor Koşu 7K” etkinliklerinin düzenleyen Maltepe Belediyesi, bu kez “Color Run Maltepe 7K” ile hayatın tüm renklerini içeren bir koşuya ev sahipliği yaptı.

Maltepe Belediyesi, böylece, son bir yıl içinde üç özel koşuya ev sahipliği yapmış oldu. Maltepe sahilinde yedi kilometrelik bir parkurda gerçekleşen “Color Run Maltepe 7K”ya Maltepeli vatandaşların yanı sıra İstanbul’un her yerinden sporcular katıldı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Maltepe Color Run 7K koşusunun erkekler kategorisinde birinciliği Mestan Turhan, ikinciliği Deniz Aydoğan, üçüncülüğü ise Hacı Sebahattin Çavga kazandı. Kadınlarda ise Selin Güney birinci olurken, ikinciliği Esmanur Çimen, üçüncülüğü ise Özlem Kırlı kazandı. Dereceye girenlere kupa ve madalyon takdim edildi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ