logo

AtaEğitimDer Öncülüğünde Yapılan Sakarya İlkokulu Kütüphanesi Açıldı

AtaEğitimDer Öncülüğünde Yapılan Sakarya İlkokulu Kütüphanesi Açıldı

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) öncülüğünde bağışçıların katkısıyla yapımı tamamlanan Sakarya İlkokulu Kütüphanesi İlçe protokolü ve bağışçıların katılımıyla açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) öncülüğünde eğitim gönüllüsü bağışçıların katkısıyla yapımı tamamlanan Sakarya İlkokulu Zübeyde Hanım Kütüphanesi açıldı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce “Kütüphanesiz okul kalmasın” başlatılan “Her okula bir kütüphane, var olanları iyileştirme” temalı kampanyasına katkı veren sivil toplum kuruluşları, ilçe genelinde kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırıyor. “Her okula bir kütüphane, var olanları iyileştirme ” kampanyası kapsamında kütüphane olan okulların kütüphaneleri de iyileştiriliyor.

Eğitime destek amacı ile bir grup eğitim gönüllüsü tarafından kurulan Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) Ataşehir ile birlikte değişik il ve ilçelerde açılan kütüphanelerine bir yenisi daha eklendi.

Başlattığı kampanya ile 20’nin üzerinde okul ve değişik eğitim kurumlarına kütüphane kazandıran Zuhal İlgün Çakır başkanlığındaki Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) öncülüğünde yapımını tamamlanan Sakarya İlkokulu Zübeyde Hanım Kütüphanesi, bağışçılar ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Eğitim gönüllüsü bağışçıların katkısıyla, Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) öncülüğünde yapımı tamamlanan Sakarya İlkokulu Kütüphanesi Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şube Müdürü Naci Cengiz, Sakarya İlkokulu Müdürü Dilaver Sarıgül ve Öğretmenler ile Ataşehir’deki Okul Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri Selami İğrek, Şeref Uzun, Ataşehir Eğitim Derneği Onursal Başkanı Turgay Kılıç, Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) Başkanı Zuhal İlgün Çakır ve yönetim kurulu üyeleri,  Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve bağışçıların katılımı ile açıldı.


Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ