logo

Sokakta Kadına Köpek Saldırdı: Kadın Ağır Yaralandı

Sokakta Kadına Köpek Saldırdı: Kadın Ağır Yaralandı

İstanbul Ataşehir’de yolda yürürken köpeğin saldırısına uğrayan Yargıtay üyesi Hayri Kaynar’ın eşi olduğu öğrenilen kadın ağır yaralandı.

Ataşehir’de köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Aynur Kaynar tedavi altına alındı.

ATAŞEHİR’DE KÖPEK DEHŞETİ!

Edinilen bilgide, Barbaros Mahallesi’nde hâkim ve savcı lojmanlarında oturan Yargıtay üyesi Hayri Kaynar’ın eşi olduğu öğrenilen Aynur Kaynar’a, Bahçem Sokak’ta yürüdüğü sırada kangal cinsi bekçi köpeği saldırdı.

Köpeğin saldırısında boynundan ve başından ağır şekilde yaralanan Aynur Kaynar’a ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.

İlk müdahalesi yapılan Kaynar, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Köpeğin saldırısına uğrayan Aynur Kaynar’ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Saldırgan köpeğin bölgedeki bir inşaatın bekçi köpeği olduğu iddia ediliyor. Olaya tanık olan mahalle sakinlerinin köpekle ilgili şikayetlerinde “Köpek en ufak bir şeye koşuyor.” İfadeleri dikkat çekiyor.

Köpeğin sahibi olduğu belirtilen ve gözaltına alındığı öğrenilen A.A.’nın  Emniyetteki sorgulama işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildiği belirtiliyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ