logo

İstanbul Bilsem’den Covid ile Savaşa Siperlikli Maske Desteği

İstanbul Bilsem’den Covid ile Savaşa Siperlikli Maske Desteği

Küresel tehlike haline gelen Coronavirus (Covid 19) salgını ile mücadele vatandaşlar, özel sektör ve devletin bütün kurumlarının katılımı ile İstanbul BİLSEM’in katkıları ile sürüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Fuat Sezgin (BİLSEM) Bilim Sanat Merkezi öğretmenleri Coronavirus (Covid 19) salgını ile mücadele eden sağlık görevlilerinin güvenliği için hayati önem taşıyan siperlikli maske üretimine başladı.

İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Hülya Sezgin ve öğretmenleri G.Yasemin Uz, Eyüp Sucu ,Muhammet Şen ve Müdür Yardımcısı Halil Varol’dan oluşan ekip Corona Virüsle savaşa katkı amacıyla ve sağlık görevlilerinin güvenle hizmet verebilmeleri için siperlikli maske üretiyorlar.

İSTANBUL BİLSEM: CORONA VİRÜSLE SAVAŞA BİZDE KATILDIK

Siperlikli maske üretimi yapan İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Hülya Sezgin, yaptığı açıklamada; “Bilsem olarak Corona Virüsle savaşa bizde katıldık. Kurumumuzda hummalı bir çalışma var; dört gündür Sağlık çalışanlarımız için 3D yazıcılarla siperlikli maske üretimine devam ediyoruz .Büyük bir özveriyle çalışmalara katılan öğretmenlerimiz G.Yasemin Uz, Eyüp Sucu, Muhammet Şen ve Mdr Yrd Halil Varol’ a binlerce teşekkür…” ifadelerine yer verdi.

EĞİTİM BİR-SEN’DEN 3D YAZICI HİBE

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM Müdürü Hülya Sezgin, açıklamasında çalışmalarına 3D yazıcı hibe ederek destek olan Eğitim Bir-sen 3 nolu şube yönetimine, “İstanbul Fuat Sezgin bilsem de siper maske yapımı devam ediyor. Eğitim Bir-sen 3 nolu şubemizin hibe ettiği 3D yazıcı ile üretimimizi daha da artırdı. Sn Erol Ermiş kurumumuzu ziyaret ederek çalışmalarımızı yerinde gördüler.”  İfadeleri ile teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ