logo

İstanbul’un Kalbi Taksim’in En Popüler Otelleri

İstanbul’un Kalbi Taksim’in En Popüler Otelleri

Dünyanın en turistik şehirleri arasında yer alan, yıl boyu en çok ziyaret edilen yerler arasındaki İstanbul’un merkezi Taksim’deki oteller konaklamada tercih ediliyor.

Dünyanın en turistik şehirleri arasında yer alan İstanbul’un merkezi Taksim, yıl boyu en çok ziyaret edilen noktalar arasında yer almaktadır. İş, sanat, eğlence ve gezi olanaklarına ev sahipliği yapmakta olan ilçe, birbirinden özel konaklama seçeneklerine sahiptir. Hem yurt içinden hem de yurt dışından ziyaretçileri ve turistleri ağırlamakta olan Taksim’de lüks oteller, butik oteller ve apart oteller farklı tatil beklentilerine hitap etmektedir. Şehrin merkezi olan Taksim, İstanbul ziyaretlerinde konaklama amacı ile en çok tercih edilen nokta olma özelliğini de taşımaktadır. İstanbul Taksim otelleri listesi ile siz de şehir ziyaretinizde hem bütçenize hem de zevkinize uygun tesisi bulabilir, keyifli bir İstanbul tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Mimarisi İle Büyüleyen Taksim Oteli Rixos Pera İstanbul

Rixos otellerinin dünya çapındaki kalitesini, İstanbul’un kalbinde yaşamak için tercihinizi Rixos Pera İstanbul’dan yana yapabilirsiniz. İstanbul Havaalanı’na 42 km, Taksim merkeze 750 metre uzaklıkta yer alan tesis misafirlerine sadece oda ve oda kahvaltı şeklinde hizmet seçenekleri sunmaktadır. Dileyen misafirler güne lezzetli bir kahvaltı ile başlarken, tesis bünyesinde yer alan 5 adet a la carte restoran ise Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri konukları ile buluşturmaktadır. 137 odaya sahip olan Rixos Pera İstanbul, beklentilerin üzerinde bir konaklama deneyimi vadetmektedir.

Hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalarınızda tercih edebileceğiniz tesis bünyesinde SPA merkezi en keyifli anlarınıza ev sahipliği yapmaktadır. İş toplantılarında ve özel organizasyonlarda da konum avantajının yanı sıra lüksü ve konforu yaşatmakta olan tesis bünyesinde 3 salon ve bir fuaye hizmet vermektedir. Mimarisi ile hayranlık uyandıran Rixos Pera İstanbul’da tatilinizi planlamak için https://peraistanbul-tr.rixos.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Taksim’in Eşsiz Atmosferini Tarihi Bir Binada Yaşamak İsteyenlere Corinne Boutique Hotel

1911 yılında Ulusal Mimarlık akımının öncülerinden Mimar Kemalettin tarafından tasarlanan binası ile konuklarını ağırlamakta olan Corinne Boutique Hotel, merkezi konumunun yanı sıra, tarihi değeri ve eşsiz tasarımı ile dikkat çekmektedir. Neriman Köksal Film Platosu adı ile Türk filmlerine ve dizilerine ev sahipliği yapmış olan tesiste bulunan 39 odada konforu ve lüksü yaşayabilirsiniz. İstanbul Havaalanı’na 32 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 31 km mesafede yer alan tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet verirken, tesis bünyesinde ayrıca 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda da tercih edebileceğiniz bu nostaljik tesisin 1 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Şehrin merkezinde, benzersiz atmosferi ile konuklarını ağırlamakta olan Corinne Boutique Hotel’e http://www.corinnehotel.com/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Taksim’de Yaz Tatili Keyfi İçin InterContinental İstanbul

İstanbul’un merkezi Taksim’de yıl boyu hem iş hem de turistik amaçlı konaklamalar için hizmet veren InterContinental İstanbul, özel olanakları ile misafirlerine şehrin merkezinde keyifli bir yaz tatili seçeneği de sunmaktadır. Sadece oda ve oda kahvaltı konaklama seçeneklerine sahip tesis bünyesinde açık büfe hizmetlere ek olarak 2 adet a’la carte restoran hizmet vermektedir. Unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanız için tesiste 390 şık dekorasyona sahip oda bulunmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda 15 adet tam donanımlı toplantı salonu ile kusursuzluğu deneyimlemenizi amaç edinmiş olan tesis, aynı zamanda Taksim merkezde yer alan konumu ile avantaj sağlamaktadır.

Yaz günlerinde, lüks bir serinleme deneyimi yaşamanız için InterContinental İstanbul’da 1 adet açık yüzme havuzu, rahatlamanız ve dinlenmeniz içinse zengin olanakları ile dikkat çeken SPA merkezi hizmet vermektedir. Şehir hayatının merkezinde, dilediğiniz an dinlenip, dilediğiniz an eğlence dolu bir dünyaya karışacağınız bir konaklama deneyimi için https://www.ihg.com/intercontinental/hotels/us/en/istanbul/ adresi üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Taksim’de Ev Konforu Sunan Chambers Of The Boheme

Taksim’de, samimi karşılaması ve 1911 yılından günümüze uzanan tarihi binası ile dikkat çeken Chambers Of The Boheme, modern dünyanın konforunu, Bohem havası ile ustaca harmanlamaktadır. Beyoğlu ilçe merkezine 2 kilometre, Esenler Otogarı’na 13 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 38 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 41 kilometre mesafede yer alan tesis, sadece oda konsepti ile konuklarını ağırlayarak, kendinizi evinizde gibi hissetmeniz adına özenle çalışmaktadır. Rahat ve dönemin mimarisini yansıtan 14 odaya sahip tesis, sizi keyifli bir zaman yolculuğuna davet etmektedir. Gezginlerin tercihi olan Chambers Of The Boheme, kahvaltı salonu, espresso bar ve çatı katı terası ile keyifli sohbetlere ve lezzetli seçeneklere ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul’un en iyi hostelinde Taksim’in büyüleyici atmosferini yaşamak isterseniz http://www.boheme.ist/ eşsiz boğaz manzarası ile sizleri beklemektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ