logo

Hep Bir Ağızdan Haykıracağız: ‘Yaşasın 19 Mayıs!’

Hep Bir Ağızdan Haykıracağız: ‘Yaşasın 19 Mayıs!’

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 19 Mayıs’ın, zafere giden yolda en önemli adım olduğunu aktardı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yazılı mesajında, “19 Mayıs, zafere giden yolda en önemli adımın atıldığı gündür. Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, özgürlüğe giden yolun aydınlandığı gündür.”  Dedi.

Battal İlgezdi, mesajında, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu güzel vatanın gençlerin omuzlarında yükseleceğine inandığı için 19 Mayıs’ı onlara armağan etti.  Ne mutlu ki bizler de Atatürk’ün aydınlattığı bu yolda gençlerimizle beraber emin adımlarla yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Koronavirüs (Kovid 19) salgını nedeniyle evlerden kutlanacağının altını çizen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yazılı mesajını şöyle sürdürdü:

Sevgili Komşularım,

Küresel salgın nedeniyle bu bayram evlerimizde olabiliriz, ama bu zor günleri birlikte atlatacağız. Meydanlarda hep beraber, kol kola ve büyük coşkuyla kutlayacağımız daha nice 19 Mayıslar olacak, hep bir ağızdan “Yaşasın 19 Mayıs” diye haykıracağız.

Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, kurtuluş mücadelemizin kahramanları, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

Saygılarımla…

Battal İLGEZDİ

Ataşehir Belediye Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ