logo

Bakan Koca’dan Aşı Programına Siyasilere Destek Daveti

Bakan Koca’dan Aşı Programına Siyasilere Destek Daveti

Sağlık Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşılanmasıyla başlatılan Türkiye’nin koronovirüs ile mücadele aşılama programına siyasiler ve devlet protokolü davet edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden duyurduğu davet ile ilgili, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum.” İfadelere yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programında destek vermek amacı ile aşılanma davetini kabul eden Anayasa Mahkemesi Başkanı, Meclis Başkanı, siyasi parti liderlerin aralarında olduğu protokol üyelerine teşekkür etti.

Bakan Koca ana muhalefet partisi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da daveti kabul edip aşı olarak, aşı programına destekleyeceğini açılaması üzerine teşekkür ettiği paylaşımda, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na aşı programına destek için yaptıkları açıklama ve aşı olacaklarını beyan etmeleri sebebiyle çok teşekkür ederim. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ