logo

AK Parti Ataşehir Seferberliği: ‘KAN VER CAN VER’

AK Parti Ataşehir Seferberliği: ‘KAN VER CAN VER’

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, 22- 23 Mayıs tarihlerinde İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de katılımıyla ‘KAN VER CAN VER’ sloganıyla kan verme seferberliği başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, 22- 23 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri ‘KAN VER CAN VER’ sloganıyla kan bağış kampanyası düzenledi.

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağış seferberliğine, Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı, İl Başkan Yardımcıları Sevim Sayim Madak ve Mehmed Emin Özkaya, ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliğiyle “KAN VER CAN VER” sloganıyla düzenlenen kan bağış kampanyası ile ilgili İlçe Başkan yardımcısı İbrahim Yazıcı, “AK Ataşehir – AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Atasehir Kizilay ‘KAN VER CAN VER’ kampanyamıza İl Başkanımız Sn. Osman Nuri Kabaktepe İl Bşk.Yrd. Sevim Sayim Madak ve Mehmed Emin Özkaya katılarak ‘Can’ verdiler. Değerli başkanlarımıza ve Ataşehirli Kan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Paylaşımında bulundu.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “İstanbul Ak Parti İl başkanımız sayın @osmannurika katılımıyla Kızılay’a Kan bağışı çalışmamız devam ediyor. Verdikleri destek için başta saygıdeğer il başkanımıza ve Ataşehir’li komşularımıza çok çok teşekkür ederim.” İfadeleri yer aldı.

İlçe başkanlığı tarafından yapılan açıklama; “İstanbul Ak Parti İl başkanımız sayın @osmannurika  katılımıyla Kızılay’a Kan bağışı çalışmamız devam ediyor. Verdikleri destek için başta saygıdeğer il başkanımıza ve Ataşehir’li komşularımıza çok çok teşekkür ederim. AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı”

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ