logo

İASKF Olağan Genel Kurulu: 4. Kez Ali Düşmez

İASKF Olağan Genel Kurulu: 4. Kez Ali Düşmez

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Sarıyer Volkswagen Arena’da delegelerin yoğun katılımı ile yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sarıyer Volkswagen Arena’da yapılan İASKF17. Olağan Genel Kurulu Ataşehir temsilcilerinin de katlımı ile gerçekleşti.

Covid 19 pandemisi kapsamında ertelenen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF)’nun 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30.06.2021 Tarihinde saat 13.00’de İstanbul Sarıyer Volkswagen Arena’da yapıldı.

Divan Başkanlığına Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan seçildi, divan seçiminden sonra Genel Kurulu açılış konuşmasını Genel Sekreter ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür yaptı.  Şehitlerimiz ve Ulu Önder Atatürk adına 1 dakika saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşımız okundu.

2 ADAYLI İASKF GENEL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Wolkvagen Arena’da gerçekleşen İASKF Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ali Düşmez ekibi ile yeniden aday olurken, Fikret Sivri de başkanlığa aday oldu.

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başkanlığındaki divan yönetiminde yeterli delegenin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurulda yapılan oylamada TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez 1122 oy alarak 4. kez İASKF Genel Başkanlığı’na seçildi. 

Geniş bir delege katılımı ile gerçekleşen ASKF 17. Olağan Genel Kurulunda 39 ilçeden gelen 1504 delege 30 ayrı sandıkta oy kullandı. Geçerli oyların 1122’sini Ali Düşmez alırken, Fikret Sivri 372 oy aldı, 7 oy geçersiz sayıldı.

ATAŞEHİR AMATÖR KULÜPLER BİRLİĞİ İASKF OLAĞAN GENEL KURULUNDA

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) 17. Olağan Genel Kurul toplantısına Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve birlik İASKF delegeli Ataşehir’i temsilen katıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ