logo

15 Temmuz Hain Kalkışma Yıldönümünde Şehitler Anıldı

15 Temmuz Hain Kalkışma Yıldönümünde Şehitler Anıldı

FETÖ Terör örgütü tarafından hain kalkışmanın bertarafının yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Ataşehir’de çeşitli etkinlik düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

15 Temmuz 2016 yılında hain FETÖ Terör örgütü tarafından darbe kalkışmasının bertarafının yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Ataşehir’de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

FETÖ Terör örgütünün 15 Temmuz 2016 yılındaki hain darbe kalkışmasına karşı kahramanca mücadele veren şehitlerden Ataşehirli şehit Akın Sertçelik’in Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığındaki  kabri Ataşehir İlçe kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyaret edilen Ataşehirli  şehit Akın Sertçelik’in kabri başında Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı ve dua edildi.

Kabir ziyareti sonrasında Mimar Sinan Camii’nde öğle namazı öncesi şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif ve Hatim duaları okundu.

İlçede çeşitli kurumlarda 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Şehitleri Anma Günü’nün önemini anlatan etkinlikler düzenlendi.

Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi tarafından Kan Bağış Kampanyası düzenlendi.

 Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve heyet tarafından Ataşehirli şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi.

Ataşehir’de 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Şehitleri Anma Günü programı, Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde 15 Temmuz konulu sergi açılışı yapılacak program, tüm camilerde şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif ve Hatim duaları okunacak ve 16 Temmuz’un başında Saat 00:12’de camilerden okunacak eş zamanlı sela okunması ile devam edecek.

Ataşehir’de 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Şehit Akın Sertçelik’i anma programına Ataşehir ilçe Kaymakamı İsmal Hakkı Ertaş ile birlikte; Garnizon Komutan Vekili Albay Volkan Aydın, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Tarım Müdür vekili Hamza Atalay, İlçe Sosyal vakfı Başkanı Hüseyin Aydın, Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, AK Parti İlçe başkan yardımcıları,Yeliz Gümüş, Fatih Kılıç, Adem Yılmaz, Abdurrahman Akpınar, Hakkı Topçu ile Şehit Akın Setçelik’in annesi, babası ve yakınları katıldı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Ataşehir ilçe Kaymakamı İsmal Hakkı Ertaş,  açıklamasında, “#15Temmuz günü, millet iradesine uzanan karanlık ellerin neticesiz bırakıldığı kutlu mücadelesinin kahramanları olarak Rabbimizin övdüğü mübarek makamlara ulaşan Şehitlerimize ve Gazilerimize sonsuz şükranlarımı ve minnetlerimi sunarım.#TürkiyeGeçilmez” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ