logo

ADD Ataşehir’den 10 Kasım’da ‘Ata’nın Ardından’ Temalı Sergi

ADD Ataşehir’den 10 Kasım’da ‘Ata’nın Ardından’ Temalı Sergi

ADD Ataşehir Şube Başkanı Zamani Oğuz Şahin ve yönetimi 10 Kasım etkinlikleri kapsamında, Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıların da seslendirildiği sergi ve konser düzenledi.   

Recep Kenan/itvhaber.com

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Ataşehir Şube Başkanı Zamani Oğuz Şahin ve yönetimi tarafından düzenlenen şarkıların da seslendirildiği konser ile Atatrük fotoğraflarının yer aldığı “Ata’nın Ardından” temalı sergi etkinliklerine ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Genel Başkan Başdanışmanı GYK Üyesi Emekli Amiral Türker Ertürk de katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilke yöneticilerinin Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıların seslendirildiği etkinlik ve Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıları etkinliği ve “Ata’nın Ardından” temalı sergiyi ziyaret ettiler.

Palladiu AVM’de gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili açıklama yapan ADD Ataşehir Şube Başkanı Zamani Oğuz Şahin, “10 Kasım Ata’nın Ardından Fotoğraf Sergimize ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar, türküler temalı konserimize gelerek bizi onurlandıran Genel Başkan Başdanışmanımız Emekli Amiral Sayın Türker Ertürk’e, Kurucu Başkanımız Ulaş Kılıç ‘a, ADD Şişli Şubesi Eski Başkanım Ramazan Erbey’ e, Kartal Şubemizin Yönetim Kurulu Üyesi Değerli Abim Cem Arkan’a, Doğru Parti Ataşehir ve Kartal İlçe Başkanları ve Yöneticilerine, bizlere unutulmaz bir konser sunan Şef Ömer Okur ve Sanatçı Dostlarımıza, desteklerini esirgemeyen Sevgili dernek Üyelerimize, tüm Değerli Dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Sevgiler, saygılar…” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ