logo

ÇANDEF Düzenlediği Çalıştayla Projelerini ve Takvimi Belirledi

ÇANDEF Düzenlediği Çalıştayla Projelerini ve Takvimi Belirledi

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetim kurulu üyeleri, Çankırı Valisi, Çankırı milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile Yalova’da çalıştay gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara verilen çalışmalarına hız veren Zeynettin Aydın başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) önümüzdeki süreçte gerçekleştirilmek üzere projeleri ve çalışma takvimini belirlemek amacı ile çalıştay gerçekleştirdi.

ÇANDEF ÇALIŞTAYIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Yalova’da gerçekleştirilen çalıştay ile ilgili açıklama yapan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, “Görev süremiz içerisinde yapmak istediğimiz projelerin istişaresinin yapıldığı, ilimize ve Çankırılı hemşehrilerimize fayda sağlayacağına inandığımız projelerin hayata geçişinin temellerinin atıldığı ÇANDEF çalıştayımız hayırlara vesile olsun.” dedi.

PANDEMİ SONRASI TAKVİM AĞAÇ BAYRAMI İLE BAŞLADI

Yakın gelecekte gerçekleştirilecek olan Ilgaz Ömerli Köyü sınırlarında başlatılacak olan ağaçlandırma çalışması ile ilgili bilgi veren ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ilgaz Ömerli Köyü mevkiinde 60-70 bin TL bütçeli “ÇANDEF Hatıra Ormanı” oluşturacaklarını kaydederek; “ÇANDEF olarak 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliğimizin destekleriyle Ilgaz ilçemiz Ömerli köyü mevkiinde Ağaç Bayramı yapacağız. Daha yeşil bir doğa daha oksijeni bol bir Çankırı için hep birlikte el ele verelim.” Açıklamasını yaptı.

ÇALIŞTAYDA ÖNERİLEN PROJELER ve TAKVİMİ İÇİN İSTİŞARE

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri tarafından gündeme taşınan ve hazırlıkları yapılan projeler ile ilgili görüş, öneri ve eleştirilerin kayda alındığını vurgulayan ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, çalıştay ile netleştirilen projeler ve takvim ile ilgili Çankırı birlik, dernek ve STK’ları yöneticileri ve temsilcileri, kanaat önderleri ile istişareler yapacaklarını kaydetti.

ÇALIŞTAYDA ÖNERİLENEN PROJELER

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Zeynettin Aydın çalıştay gündeminde görüşülerek belirlenen ve istişareler sonucunda kesinleşecek projeleri şöyle açıkladı:  

1. İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) genel merkezimizde kermes düzenlenmesi

2. 11 Kasım ağaç Bayramı münasebetiyle Çankırı Valiliğimizin belirleyeceği bir yerde “ÇANDEF Hatıra Ormanı oluşturulması” ve “Ağaç Bayramı” yapılması

3. Avrupa yakasında “Çankırı Ahi Yaren Ekibi”nin katkılarıyla bir Yaren programının yapılması

4. Ramazan Ayı içerisinde Federasyonumuz tarafından düzenlenecek 3 milyon TL hedefli ÇANDEF büyük bağış kampanyası düzenlenmesi

5. 10 bin kişilik büyük Çankırı İftarı düzenlenmesi

6. CANDEF gençlik kollarının düzenleyeceği gençlik şöleni

7. Maltepe etkinlik alanında 5. Çankırı Tanıtım Günleri planlanması ve yapılması.

8.  Çankırı’nın tanıtımına katkı sağlayacak 4. Büyük Çankırı gezi programının planlaması ve yapılması.

9. 15 bin kişinin katılacağı büyük Çankırı gecesi

10.  Federasyon genel merkezimizde İş insanları ile kahvaltı ve istişare toplantıları

11. Federasyona bağlı sivil toplum kuruluşları ile haftalık interaktif toplantılar

12. İstanbul’da bulunan 81 ilin federasyon başkanlarını Çankırı’da misafir edip, Çankırı’nın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etmesi ve tanımasına katkı sunmak.

ZEYNETTİN AYDIN, ÇALIŞTAY KATILIMCILARINA TEŞEKKÜR ETTİ

“İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Yalova’da güzel bir çalıştay gerçekleştirdik.” Diyerek çalıştayın verimli geçtiğini vurgulayan ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, çalıştaya katılan katılımcılara teşekkür ettiği açıklamada, “Çalıştayımızın mimarları, olup federasyonumuzun maddi manevi her yükünü çeken yönetim kurulu üyelerim, yol ve dava arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum, aldığımız kararlar ve yapacağımız her iş hayırlara vesile olsun. Çalıştayda ağzımızı tatlandıran gönül dostumuz Lokart lokumlarının sahibi Ramazan CANBAZ ağabeyime ve misafirperverliginden ve konaklama hizmetinden dolayı Terma City genel müdürü başta olmak üzere tüm personeline çok teşekkür ediyoruz.

ÇALIŞTAYA AK PARTİLİ SİYASİLERDEN YOĞUN İLGİ

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) tarafından projelerin görüşülerek çalışma takviminin belirlendiği çalıştay Çankırı Valisi Abdullah Ayaz,  Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu İle Birlikte; Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan,  Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafçı, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ve ÇANDEF Yönetim kurulu üyeleri ve bağlı STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ