logo

Sevgi Seli Engelliler Derneği’ne Siyasilerden Yoğun İlgi

Sevgi Seli Engelliler Derneği’ne Siyasilerden Yoğun İlgi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında siyasiler ve kurum temsilcilerinin gerçekleştirdiği ilgili STK ziyaretlerinin adreslerinden Sevgi Seli Derneği ziyaretçi akınına uğradı.

Recep Kenan/itvhaber.com

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sevgi Seli Engelliler Derneği ziyaretçi akınına uğradı.

 25.26. Dönem TBMM Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Pulcu, CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın ve Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte SSE Derneği’ne ziyarette bulundular.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili açıklama yapan SSED Başkanı Fahri Kol, “Sevgi Seli Engelliler Derneği’ni ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Sn. Celal Yalçın bey ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Sn. Metin Bayraktar, Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alıp Ataşehir de yapılabilecek her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız.” dedi.

Çalışmaları devam eden mesleki projelerde başarılarının devamını dileyen ziyaretçiler, Genel Başkan Fahri KOL Engelli Medikal cihazların ve metaryallerin Döviz kur farkından dolayı artan fahiş fiyatlara dikkat çekti.

Ataşehir Belediyesi’nin bir engelli dostu olduğunu ve derneğe maddi manevi desteklerini esirgemediğinin altını çizen Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı Fahri Kol, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye bir kez daha teşekkür etti.

Eski Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Mehmet Ali Pulcu’ya engellilerin sorunlarını ve çözümü önerilerini ileten Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı Fahri Kol,  Engelli bireylerin araç alımında OTV muafiyeti kanununa,  Limit getirilmesi kanunuyla, engelli OTV muafiyeti haklarının adeta gasp edildiği ve bu limitin çok komik rakamlara sabit kaldığını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ