logo

CHP Ataşehir Gençlik Örgütünden Çanakkale’de Eğitime Destek

CHP Ataşehir Gençlik Örgütünden Çanakkale’de Eğitime Destek

CHP Ataşehir Gençlik Örgütü yönetimi Ataşehir Farkındalık Yaratma Platformu’nin katkılarıyla Çanakkale’de köy okulunda 31 çocuğa kırtasiye desteği yaptı.

CHP Ataşehir Gençlik Örgütü Başkanı Erdi Açıkgül yönetimi içinde gerçekleştirdiği atama sonrası hızla harekete geçti!

Özellikle gençlere ve çocuklara yönelik yeni fikirleri olan Başkan ve yönetimi, Ataşehir Farkındalık Yaratma Platformu’nin katkılarıyla Çanakkale’de bulunan bir köy okulunda 31 çocuğa kırtasiye desteğinde bulundular.

Özellikle pandemi sonrası ülkemizde daha da artan eğitimdeki fırsat eşitsizliğinin farkında olan ve buna değinen Başkan Erdi ve yönetimdeki arkadaşları sadece kırtasiye yardımı ile değil eğitimde eşitlik sağlanması için de projeleri olduğunu vurguladı.

Gerek İstanbul gerek diğer bölgelerde eğitimdeki fırsat eşitsizliğinin yarattığı soruna karşılık maddi manevi destek olmak isteyen ve projelerini bu sorun çevresinde oluşturan CHP Ataşehir Gençlik Örgütü tüm çabalarının çocuklar ve gençler için daha iyi yarınlar olması yönünde olduğunu vurguluyor.

CHP Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı Erdi Açıkgül ve yönetimdeki arkadaşları okul ziyareti sonrası CHP Çanakkale İl Gençlik Örgüt’ü Başkanı Eren Nahit’i ziyaret ederek eğitimdeki fırsat eşitsizliği, ülke gündemi ve gençlik politikaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ