logo

A Milli Futbolcu Kader Hançar İspanya’ya Transfer Oldu

A Milli Futbolcu Kader Hançar İspanya’ya Transfer Oldu

Geçtiğimiz sezon İzlanda ekibi HK / Vikingur forması giyen, ikinci yurtdışı transferini yapan Kader Hançar, futbol kariyerine İspanya takımlarından Osasuna forması ile devam edecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor ve Konak Belediyespor’un forması ile A Milli Takım forması giyen Kader Hançar, 2018 yılındaki ilk yurtdışı transferi İzlanda ekibi HK / Vikingur transferinin ardından İspanya takımlarından Osasuna ya transfer oldu.

Yeni bir maceraya hazırım! Artık Osasuna’nın bir parçasıyım. Tüm gücümle, son düdüğe kadar savaşacağım ve çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız.EN=I'm ready for a new adventure! I am now part of Osasuna. With all my strength, I will fight until the final whistle and reach the championship we want very much.Estoy lısta para una nueva aventura! Y ahıra soy parte de Osasuna! Con todo mı esfuerzo, voy a luchar hasta el final y hasta conseguır el campeonato que tanto queremos.

Gepostet von Kader Hançar am Donnerstag, 23. Januar 2020

İspanya ekibi Osasuna’ya transfer olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kader Hançar, “Yeni bir maceraya hazırım! Artık Osasuna’nın bir parçasıyım. Tüm gücümle, son düdüğe kadar savaşacağım ve çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız.” Dedi.

Dört sezonluk Ataşehir Belediyespor kariyerinin ardından geçen sezon Konak Belediyespor forması giyen 1999 doğumlu genç milli oyuncu Kader Hançar, ikinci kez yurt dışına transfer oldu.

 2018 yılında Fatma Kara ile İzlanda ekibi HK / Vikingur forması giyen 1991 doğumlu Ataşehir Belediye Spor çıkışlı milli oyuncu Kader Hançar, geçtiğimiz günlerde İspanya takımlarından Osasuna ile anlaşarak, transfer oldu. Hançar, futbol kariyerine İspanya takımlarından Osasuna forması ile devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ