logo

A1 Capital’in Yeni Eğitim Rotası Galatasaray Üniversitesi Oldu!

A1 Capital’in Yeni Eğitim Rotası Galatasaray Üniversitesi Oldu!

Meslek liselerinde Finansal Okuryazarlık eğitim serisine başlayan A1 Capital, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden Galatasaray Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Geçtiğimiz ay itibariyle meslek liselerinde Finansal Okuryazarlık eğitim serisine başlayan A1 Capital, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden Galatasaray Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından A1 Capital, Galatasaray Üniversitesi Dijital Dönüşüm Kulübü iş birliğiyle geleceğin finans profesyonelleriyle bir araya geldi. A1 Capital Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Genel Koordinatörü Nazlı Bolak ve A1 Capital Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Baki Atılal’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.

Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından A1 Capital, Finansal Okuryazarlık eğitim serisi kapsamında Galatasaray Üniversitesi’ne konuk oldu. Galatasaray Üniversitesi Dijital Dönüşüm Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen eğitime üniversitenin akademik kadrosundan isimler ve farklı bölümlerden birçok öğrenci katılım gerçekleştirdi.

Finansal Okuryazarlık Eğitim Turnesiprojesiyle geleceğin ekonomi ve finans profesyonelleriyle buluşan A1 Capital, deneyimli yöneticilerini öğrencilerle buluşturdu. A1 Capital Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Genel Koordinatörü Nazlı Bolak ve A1 Capital Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Baki Atılal eğitimin konukları arasında yer aldı. Öğrencilerle bir araya gelen deneyimli yöneticiler; finansal okuryazarlık, borsa dünyasının geleceği, borsa dünyasında kariyer imkanları ve aracı kurumların sektördeki önemine ilişkin bilgileri öğrencilerle paylaştı.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA ULAŞMAK İSTİYORUZ

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında görüşlerini bildirenA1 Capital Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Genel Koordinatörü Nazlı Bolak,“Tecrübelerimizi gençlerle paylaşmak çok değerli.Geçtiğimiz ay başladığımız eğitim serimize bu ay Galatasaray Üniversitesi’ndedevam etmekten mutluluk duyuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerde her geçen gün büyüyen borsa dünyasında gençlerin nasıl bir kariyer inşa edebileceğini aktarıyoruz. Bunun hem gençlerin kariyer yolculuğu hem de sektörümüzün gelişimi için çok önemli olduğuna inanıyorum. Deneyimlerimizi gençlere anlatırken, sordukları sorulardanne kadar meraklı ve öğrenmeye açık olduklarını görmek ülkemiz ve sektörümüz için büyük değer oluşturuyor. Dijital Dönüşüm Kulübü başta olmak üzere heyecanlı ve interaktif bir öğrenci topluluğuna sektördeki faaliyetlerimizi anlatmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Eğitim turnesinde Galatasaray Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen A1 CapitalAraştırma Genel Müdür YardımcısıBaki Atılal,“Finansal okuryazarlık eğitimlerimiz kapsamında borsa dünyasına ilgi duyan gelecekteki meslektaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her yaştan insanın finans konularına yönelmesi, düşünmesi, çalışması ve eğitimler almak istemesi bizi çok mutlu ediyor. Amacımız tüm üniversite ve lise öğrencileriyle bir araya gelmek. Büyük bir heyecanla başladığımız turnemize hız kesmeden devam etmek istiyoruz. Okullarda verilen eğitimlerin yanı sıra, sektör uzmanlarının gerçekleştirdiği bu tarz etkinliklerin gençlerin geleceğini olumlu etkileyeceğine inanıyor ve önemsiyorum.’’ dedi.

A1 Capital tarafından düzenlenen finansal okuryazarlık eğitimleriTürkiye’nin farklı illerindeki üniversitelerinde de devam edecek. Eğitim turnesinde finansal okuryazarlık, borsa ve aracı kurumların sektördeki önemi ele alınacak. Turne ile ilgili tüm bilgiler A1 Capital sosyal medya hesaplarından duyurulacak. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ