logo

Abdulkadir Cebecioğlu Ak Parti Başkan Aday Adayı

Abdulkadir Cebecioğlu Ak Parti Başkan Aday Adayı

aday-1Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Nimetullah Topu’ya yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İl Genel Meclisi’nin kararları ile İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Ataşehir’de gerçekleştirilen yatırımların anlatıldığı toplantıda Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu açılmasını yaptı.

Ak Parti İl kurucularından Kemal Akar Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Gurup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu ile ilçe yöneticiler ve davetlilerin katıldığı Ak Parti İl Genel Meclisi Gurubu’nun Ataşehir Hacı Başar Restaurant’ta yapılan toplantısında Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Adaylık açıklamasını yaptığı konuşmasında Ataşehir’în çok büyük bir ilçe olduğunu söyleyen Abdulkadir Cebecioğlu,”İsmi de büyük, kendi de. Adece İstanbul’un değil Türkiye’nin gündeminde. Ancak şu ana kadar mevcut olan yönetim Ataşehir’in büyüklüğüne yakışır hizmeti maalesef yerine getiremedi. Önümüzdeki dönemde kısmet olursa biz bu yatırımlarımızla birlikte 30 Mart’ta yapılacak olan seçimde Ataşehir’i Ak Parti bir belediye haline dönüştürmek için elimizden geleni gerçekleştirmek için çalışacağız. Bu hizmetlerin gelmesinde bize katkıları olan İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdare bürokratlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediyenin yatırım yapmadığını, yapılan yatırımlara belediyenin bahane uydurarak engel olduğunu iddia eden Cebecioğlu, Otobüs hizmete alım töreni için Ataşehir’e gelecek olan Başbakan Erdoğan’a söz verileceğini, bu kapsamda da kişisel hırslarını, önceliklerini bir kenara bırakarak Ataşehir’i Ak Partili belediye yapmak için çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Abdulkadır Cebeci’nin Başkan aday adaylığı başvuru dilekçesini alan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, “Kendisi teşkilatlarımızda uzun yıllar görev yapmış, teşkilattan gelen arkadaşımız bizleri fazlasıyla memnun eder. Hayırlı olsun diyoruz. İnşallah bu süreçte yapacağı çalışmalarla Teşkilatımıza, gücümüze güç katacaktır.”dedi.

Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu İl genel Meclisi tarafından Ataşehir’e yapılan yatırımları anlattığı sunumunda, İstanbul İl özel İdaresi tarafından Ataşehir’e 7 yeni okul yapıldığını, 36 okulun onarıldığını, 21 okulun güçlendirildiğini, 13 okulun da doğal gaz dönüşümünü geçekleştirdiklerini ve 6 bilgi teknolojileri sınıfı oluşturduklarını ifade etti.

Esatpaşa’da kültür merkezinin yapımını tamamladıklarını ve Yeniçamlıca ile Ferhatpaşa’da güvenlik açısından önemli olan Mobese kameraları yerleştirdiklerini ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu sağlık yatırımlarını şöyle sıraladı; “Kayışdağı Sağlık Ocağını bitirdik, faaliyette. FSM Hastanesi’nin C Bloğunun tamamının yapımını üstlendik. Yapımını tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Sosyal hizmetler alanında; iki adet korunmaya muhtaç çocuk ve gençler için ev kiraladık Ataşehirimizde.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ