logo

Ace Of MICE Exhibition Yılın En İddialı Partisiyle Sona Erdi

Ace Of MICE Exhibition Yılın En İddialı Partisiyle Sona Erdi

“Sürdürülebilir Gelecek” temasıyla 7 bin 840 ziyaretçi ve turizm ve MICE sektörü profesyonelini İstanbul’da ağırlayan ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines sona erdi.

Bu yıl 9’uncusu gerçekleşen ve dünya MICE endüstrisini 25-27 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da buluşturan ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines, CVK Park Bosphorus’da gerçekleşen AMEzing Party ile sona erdi. Görkemli ışık ve dans şovlarının damgasını vurduğu gecede binlerce davetli eğlencenin keyfini çıkarıp yorgunluk attı.

Bu yıl “Sürdürülebilir Gelecek” temasıyla 20 farklı ülkeden, 210 katılımcı firmayla toplam 7 bin 840 ziyaretçi ve turizm ve MICE sektörü profesyonelini İstanbul’da ağırlayan ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines, 26 Mayıs’ta CVK Park Bosphorus’da gerçekleşen görkemli kapanış partisiyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

B2B toplantılar, birbirinden ilginç oturumlar ve network etkinlikleriyle üç gün boyunca süren ve MICE alanında yeni iş birliklerine ortam yaratan fuarın ardından katılımcılar, “Yılın en iddialı partisi” olan ve Jolly MICE isim sponsorluğundaki AMEzing Party’de eğlencenin tadını çıkardı.

Turizm ve MICE sektöründen yüzlerce davetlinin katıldığı gecede, eğlenceli dans ve ışık şovları katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ