logo

AÇEV ‘Aile Eğitimleri’ Tüm Hızıyla Sürüyor

AÇEV ‘Aile Eğitimleri’ Tüm Hızıyla Sürüyor

AÇEV ve Generali Sigorta tarafından 2019’da hayata geçirilen, anne ve babaları destekleme, çocuklarıyla iletişimlerini güçlendirme eğitimi devam ediyor.

 26 yıldır ihtiyaç sahibi çocukları ve anne babalarını eğitim yoluyla destekleyen AÇEV ve 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Generali Sigorta’nın el ele vererek hayata geçirdi “Aile Eğitimleri Projesi” tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında 2020 yılında 635 annenin ve 346 babanın ebeveynlik becerileri desteklendi. 2019’da hayata geçirilen ve 2020’de tüm hızıyla devam eden proje, anne ve babaların ebeveynlik rollerinde desteklemeyi, onları çocuk gelişimi konusunda bilinçlendirmeyi ve çocuklarıyla iletişimlerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Toplam 963 Anneye Ve 931 Babaya Eğitim Verildi

Generali Sigorta’nın desteklediği ve erken yaşlardan itibaren çocuğun ebeveynleri ile kurduğu ilişkinin kritik bir önem taşıdığı gerçeğinden hareketle oluşturulan proje kapsamında, 2019’da eğitim uygulamaları dahilinde açılan 64 grupla toplamda 585 babaya ve 328 anneye ulaşılırken, 2020 yılında 635 annenin ve 346 babaya ulaşıldı. İki yıl içinde toplam ulaşılan anne sayısı 963 olurken, baba sayısı ise 931 olarak istatistiklere yansıdı.

Generali Sigorta Gönüllüleri De Projeye Destek Veriyor

AÇEV’in gönüllü eğitimci kadrosu tarafından uygulanan programlarla, çocuklarını özgüven ve umutla büyüten annelerin ve çocuklarının bakım ve gelişiminde sorumluluk alan babaların sayısının artması amaçlanırken, Generali Sigorta gönüllüleri de farkındalık ve kaynak geliştirme faaliyetleriyle projeye destek veriyor.

 itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ