logo

ADD Ataşehir Şubesi Açıkhava Yaz Şenliği Düzenledi

ADD Ataşehir Şubesi Açıkhava Yaz Şenliği Düzenledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi, Ataşehir Mozaik Çarşı karşısı Park-8’de 2 gün süreyle düzenlediği yaz şenliğine Ataşehir sakinleri ve ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi tarafından 25 -26 Haziran tarihlerinde Ataşehir Mozaik Çarşı karşısı Park-8 de düzenlemiş olduğu yaz şenliğine Ataşehir sakinleri ve ziyaretçiler 2 gün boyunca ilgi ile katılım sağladılar.

Ataşehir Belediyesi‘nin desteği ile yapılan yaz şenliğinde çocuk atölyeleri, palyaçolar, kermes stantları, yiyecek içecek stantları, müzik gösterileri eşliğinde yapılan etkinlikler ziyaretçiler tarafından ilgi ile izlendi.

ADD Ataşehir Şubesi Yaz Şenliği‘ne ADD Ataşehir Şube Başkanı Zamane Oğuz Şahin, yöneticileri ve üyeleri ile birlikte; Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İstanbul Şube Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sorumlusu Ali Uğurlu, önceki dönem ADD Ataşehir Şube Başkanı Ulaş Kılıç, Farkındalık Yaratma Derneği kurucusu Nevin Şengel ve çok sayıda ziyaretçi katılım sağladı.

25 Haziran 2021 Cuma günü çocuklara yönelik kum boyama, ahşap oyuncak yapımı, parmak kukla yapımı gibi atölye etkinlikleri yapıldı. Palyaçoların çocuklarla oyun oynamaları ile keyifli anlar yaşandı.

26 Haziran 2021 Cumartesi günü çocuk atölyeleri ve palyaço etkinlikleri devam etti. Saat 15:00 te Emrah Şengün ve Musiki Şinas Müzik Grubu sahne alarak güzel bir müzik ziyafeti verdiler. Ardından saat 16.30 da Şef Ömer Okur eşliğinde Türk Sanat Müziği Topluluğu Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türküleri seslendirerek unutulmaz bir konser verdiler. Açılan kermes standları ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ