logo

ADD Ataşehir Şubesi Atatürk Resimleri Sergisi Düzenledi

ADD Ataşehir Şubesi Atatürk Resimleri Sergisi Düzenledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk resimlerinin yer aldığı sergi düzenledi.

RecepKenan/itvhaber.com

Ataşehir Palladium AVM’de (ADD) Ataşehir Şubesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genelkurmay’daki orijinalinden çoğaltılan Atatürk resimlerinin yer aldığı sergi 7 – 10 Kasım arasında ücretsiz olarak gezildi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk resimleri sergisini düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi Başkanı Zamani Oğuz Şahin, “10 Kasım Haftası dolayısıyla Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında her sene olduğu gibi; Atatürk’ün ölümünden Anıtkabir’e defnedilişine kadar çekilen resimlerin yer aldığı sergimiz var. Resimlerimiz Genelkurmaylıktan alınan orijinal resimlerdir. Canlı heykel sunumumuz var.” Dedi.

ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Zamani Oğuz Şahin, yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Atattürk bizim için sadece bir lider değil. Bu ülkenin kurucusu… Baş öğretmenimiz, baş komutanımız. Ebedi liderimiz ve çok büyük bir bilim insanıdır. Biz Atatürk’ü bedenen kaybetmiş olsak da sonsuzluğa yolculadık. Hiçbir zaman ölmeyecektir.” ifadelerine yer verdi.

CHP ATAŞEHİR ADD “ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ”NDE

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenen “Atatürk Resimleri Sergisi”ni  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve Gençlik Kolu Başkanı Erdi Açıkgül ziyaret etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ