logo

ADD Ataşehir’den ‘Özel Atatürk Fotoğrafları’ Sergisi

ADD Ataşehir’den ‘Özel Atatürk Fotoğrafları’ Sergisi

ADD_sergiAtatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümü dolayısıyla Carrefour – İçerenköy’de “Özel Atatürk Fotoğrafları” sergisi düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Carrefour’da 8 Kasım Cumartesi günü Saat: 14:00’te düzenlenen “Özel Atatürk Fotoğrafları” sergisi ADD Ataşehir şube Başkanı Ulaş Kılıç’ın da kokteylle açıldı.

ADD Ataşehir Şubesi’nin düzenlediği “Özel Atatürk Fotoğrafları” sergisinde daha önce basında yer almayan özel kareler de yer alırken, özel kıyafetler ile dönemin asker ve kadınını canlandıran canlı mankenler sergiyi gezenler tarafından yoğun ilgi gördü. Katılımcılar mankenlerle fotoğraf çektirdiler.

Atatürk’ün hiç görülmemiş veya az görülmüş fotoğraflarını yurttaşlarla buluşturmak ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında “Özel Atatürk Fotoğrafları” sergisini düzenlediklerini söyleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç; “STK üyelerini, Siyasi parti yöneticilerini ve toplum önderlerini sergimize davet ettik. Davetlilerimizle birlikte buradayız. Bu günün anlamı şudur; Atatürkçü düşünceyi yaşatabilmek, Atatürk’ü insanlara iyi anlatabilmek. Amacımız, vefatından sonra Atatürk’ün cenazesinin çok kalabalık olmadığı haberlerini bertaraf etmek. Sergilemiş olduğumuz fotoğraflarda Atatürk’ün vefatından sonra Türk halkının onu nasıl sevdiğini, ölümünden sonraki matemi nasıl yaşadığını fotoğraflarımızla anlatmaya çalıştık. Sergimiz 15 Kasım’a kadar devam edecek” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ