logo

Adem Boz, Ataşehir’de Zaferi Biz Elde Edeceğiz

Adem Boz, Ataşehir’de Zaferi Biz Elde Edeceğiz

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’un katılımıyla MSKM’de “Ataşehir’in Geleceği İçin Çare Var” adıyla konferans düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Adem Boz başkanlığındaki Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç Bey’un katılımıyla Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’nde “Ataşehir’in Geleceği İçin Çare Var” adıyla konferans düzenledi.

ATAŞEHİR’DE ZAFERİ BİZ ELDE EDECEĞİZ

“Saadet Partisi bizi destekleyecek” ya da “bize şu kadar oy sözü verdi” diyenlere sözlerinin, çalışmalarına aralıksız devam ettikleri, dürüst, çalışkan ve adaletli başkan adayı ve meclis üyelerini Ataşehirlilerle buluşturacaklarını kaydeden Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, “Azmimiz, heyecanımız ve aziz Ataşehirlilerin destekleriyle Ataşehir’de zaferi biz elde edeceğiz” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 20 Ocak 2019 Pazar

SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI TEMİZ BİR KAMPANYA İLE YÜRÜTECEĞİZ

Seçim sürecinde, kavgaya, kutuplaşmaya asla müsaade etmeyeceklerini, Ataşehir’i ve Ataşehirlilerin sorunlarını, imarı konuşacaklarının altını çizen Adem Boz, “Okullardaki gelişmeleri konuşacağız. Aman çocuğum bonzaiye bulaşmasın diye okul önlerinde bekleyen anne babaları, velileri konuşacağız. Çözüm önerileri sunacağız. Sosyal medyadaki kampanyalarımızı da bunun üzerine bina edeceğiz. Seçim çalışmalarımızı temiz bir kampanya ile yürüteceğiz. Haksızlıkların ve haksızın karşısına dikilip; asla boyun eğmeyeceğiz. Temiz, şeffaf Belediye olacağız. İşi ehline vereceğiz. Kapıya; rüşveti alan da veren de melundur tabelasını asacağız.” Diye konuştu.

NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİYORSUNUZ?

Ataşehir Belediyesi Saadet Partisi adayının kim olduğunun merak edildiğini kaydederek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, 27 Ocak’ta Ankara’da Saadet Partisi ve belediye başkanlarının büyük bir kısmının açıklanacağı bir program düzenleneceğini kaydederek; “O güne kadar Ataşehir’imizin Belediye Başkan aday belli olacak. 20 Eylül’de verdiğimiz seçim startından bu güne kadar yüzlerce istişare yaptık. Ataşehir belediye başkanımızın nasıl bir insan olmasını istediklerini sorduk. Mahallelerde, sokaklarda, evlerde hane halkına ve teşkilatımıza -Nasıl bir Belediye Başkanı İstiyorsunuz?- sorusunu sorduk. Cevapları il başkanlığımıza rapor olarak verdik. Bu isimlerin içerisinden öyle bir aday çıkacak ki; istişareye önem verecek, şeffaf bir yönetimi esas alacak, Belediyenin tüm gider ve geliri halka açık olacak, hesap verebilir bir belediye başkanı olacak.” Dedi.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

MÜRANİYE VEÜSKÜDAR 96 VE 72 TRİLYONLA AK PARTİ’YE DEVRETTİK

“Mevcut Sancaktepe Belediye Başkanı Ataşehir’den Ak Parti Belediye Başkanı adayı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tekrar aday olacak. Biz 2004’te Ümraniye ve Üsküdar belediyemizin kasasında 96 trilyon ve 72 trilyon para bırakarak Ak Parti’ye devrettik. Hatta manipüle edilir diye seçimlerde seçim afişlerinde beyan ettik. Altyapısı bitmiş, hiçbir borcu yok Ümraniye’nin. Tüm belediye başkanlarının gelir ve giderlerinin halka açık olacağının karşılığı bu.”

BİZ İKİSİNE DE MECBUR DEĞİLİZ

“Nereye ne verdiğimizi bilirsek, 2 aileyi giydirmek için 9 personel çalıştırıp, kirası 5 lira olan yere 35 milyar verip parti yöneticisinin binasında 180 milyar masraf edip, sokağa atacağınız kıyafetleri yardım diye verenleri de biliriz. Bunu anlı secdede olanlar yapıyor. Bir de alnı secdede olmayan var. Bunlar da bu işi, kültür işlerinde yapıyorlar. Biz ikisine de mecbur değiliz. Niye iki yanlıştan bir tanesini seçelim.”

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NİN ATAŞEHİR’E BORCU VAR

10 yıl oldu, tam on yıl oldu biz belediyeleri devredeli. Ataşehir elitse Üsküdar’da elit. Sancaktepe çamurduysa Ümraniye’de çamurdu. Bu gün Sancaktepe Belediyesi’nin Ataşehir’e borcu var. Çıkacaklar bu insanların karşısına -bize oy verin- diyecekler. Ne diye çıkacaksınız halkın karşısına? 800 milyon borcumuz var. Borçtan dolayı haczedilen, haczi erteleyen bir belediye başkanı… Karnemiz önümüzde. Biz de 10 yıl yönettik. Borçsuz belediyelerimizi devrettik. İşte bunu yapacak belediye adayımızı Ataşehir’den çıkaracağız. Hizmette adaleti mutlaka esas alacak.

O YÜZDEN YENİSAHRA VE BARBAROS PLANLARI 1 AY SONRA GERİ GELDİ

“Çekmeköy Belediye Başkan adayı iken bir AK Partili meclis üyesi arkadaşımız, -Seçimi biz kazandık. Biz onları Cumhuriyet Halk Partilileri burada çalıştırmayacağız. – dedi. -Senin bu söylediğin çok ciddi. Ben her yerde söyleyeceğim. Çünkü senin bu sözün zihniyetinizin sözü- dedim. O yüzden; bu Yeniçamlıca, Mimar Sinan mahallesinde problem çözülmüyor. O yüzden Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/1000’lik imar palanları CHP ve AK Partili üyelerin tamamının oyları ile çıktığı halde bir ay sonra  Büyükşehir’den geri geldi.”

ZİHNİYET BOZUK; YAPMAZLAR, YAPMAYACAKLAR

“İstese bu planları Büyükşehir yapar. Niye yapar? Büyükşehirlerin 1/5000 ve 1/1000 plan yapma yetkisi var. CHP’li belediyeye rağmen yapar Büyükşehir. Ama zihniyet bozuk; yapmazlar, yapmayacaklar… Seçim malzemesi olarak kullanacaklar. Allah muhafaza burayı alırlarsa konut haklarımızı kanun yoluyla elimizden alırlar. Fikirtepe’de görmedik mi? 4.14 ile başladılar. Müteahhit de, vatandaş da berbat oldu. Hepsi iflas etti şimdi. Sıcak evinde ailesiyle oturan kaç bin tane yuva dağıldı. O yüzden adaleti esas alacağız. CHP’de aynısını yapabilir. İkisine de muhtaç değiliz.”

2 BİN OY SÖZÜ VERMİŞİZ!  ADAY ÇIKARIRSAK NE DİYECEKSİNİZ?

“Şunu söylüyorlar kendi paylaşımlarında; Saadet Partisi Ak Parti’ye Ataşehir’de 2 bin oy sözü vermiş! Söz vermişiz… Bir meclis üyesinin evinde 60, bir başka meclisi üyesinin evinde 40 seçmen var. Akrabalarım, spor salonlarından yararlanmaları için- dediler. Hırsızlık diz boyu. Partimizin oyları çalınmaya çalışılıyor. Yarın aday çıkarırsak ne diyeceksiniz? Aslanlar gibi bir aday ve ekip çıkaracağız. Belediye başkan yardımcılığı da yapmış öyle bir ekip çıkaracağız ki dudaklar uçuklayacak.”

BU SEÇİM TÜRK KÖYLÜSÜ HASAN İLE YABANCILARIN KÖYLÜSÜ HANS’LARIN BEKA SEÇİMİDİR

“Bu seçim beka seçimiymiş! Doğru beka korkusu, belediyeyi kaybetme korkusu. Bu seçim; 20 yaşındaki ABD vatandaşı ile milyonlarca gencin beka seçimidir. Ürününe destek verilmeyen Türk köylüsü Hasan ile ithal ettiğimizi ürünlerle yüzü gülen yabancıların köylüsü Hans’ların beka seçimidir. Bu seçim hiçbir şey üretmeden milletin sırtından, alın terini çalan üç beş banka ve rantiyeci ile başını sokacak beri ev almak için aldığı kredi borcunu ödeyemeyen 2,5 milyon vatandaşımızın beka seçimidir. Bu seçim zamlanan faturalarını ödeyemeyen ile devleti rant kapısı gören kokuşmuş, menfaatçi siyasilerin beka seçimi olacak.”

BÜTÜN SEÇİM ÇEVRELERİNDE ADAYLARIMIZLA BÜYÜK BİR HAZIRLIK İÇERİSİNDEYİZ

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından MSKM’de düzenlenen “Ataşehir’in Geleceği İçin Çare Var” adlı konferansta konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, 31 Mart yapılacak yerel seçimin önemine işaret ederek; “Yerel seçimlere giderken elbette Saadet partimiz olarak Türkiye’nin bütün seçim çevrelerinde adaylarımızla büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Yerel seçimler genel seçimlerle aynı minval üzerinde yürümüyor.  Yerel unsurların ön planda olduğu bir seçim atmosferi içerisinde 31 Mart’a doğru hızlı bir şekilde gidiyoruz.  İlçe Başkanı Adem Boz’unda ifade ettiği gibi Ataşehir ’de Milli Görüşün efsane belediye hizmetlerini içine sindirmiş ve uygulama hususunda büyük bir hazırlık içerisinde hem teşkilatımızın hem de adayımızın büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu memnuniyetle duymuş bulunmaktayım.” Dedi.

MEMLEKETİN ALEYHİNE OLANLARI HATIRLATMAYI VAZİFE GÖRDÜK

SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, konuşmasında, “Kimse bizim çamur atma üzerinde siyaset yaptığımızı asla düşünmesin. Biz bu memleketin evlatlarıyız. Bu memleketin aleyhine olanları hatırlatmayı bir vazife olarak görmüşüzdür. Bu durumda dünyada yaşanan hadiselerin adım adım etrafımızda bir ateş topuna çevrildiğini unutmamak durumundayız.” İfadelerine yer verdi.

ATEŞ TOPU SURİYE İLE BİRLİKTE ÜLKEMİZE YAYILMAYA BAŞLAMIŞTIR

Arap baharı denilen harekâtlar sonucu Libya, Irak ve Mısır’ın geldikleri durumlara dikkat çeken İlyas Tonguç; Bugün ateş topu Suriye ile birlikte ülkemize yayılmaya başlamıştır. Bir plan planlı bir şekilde üzerimize doğru geliyor.  Her petrol kuyusunun başında bir devlet olacak şekilde bu parçalamalar devam edecektir. Şimdi İran hedefe alınmış ve en sonunda Türkiye’ye eninde sonunda gelecektir.  Biz kardeşlerimize bunu hatırlatacağız.” Diye konuştu.

SAP VE SAMANI İTHAL EDECEK DURUMA GELDİK

Milletin alın terini, göz nurunu sömürücü şebekelere, rantiyecilere kaptırmama uğruna 5 kez partilerinin kapatıldığı iddialarında bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, geçen sene faize ödenen resmi rakam 71 milyar iken, bu sene açıklanan rakamın 117 milyarı bulduğunu vurgulayarak; “Sap ve samanı ithal edecek duruma geldik. Anadolu’da buğday ekim konusunda iyi bir planlama yapılmadığından dolayı maalesef bizim dokuz kat küçüğümüz olan Bulgaristan’dan binlerce ton gemilerle samanı Rize ve Trabzon’a oradan da Ardahan, Iğdır ve Kars’a gönderilerek Kars tarım Müdürlüğünün önünde saman balyalarının devir teslim töreni yapıldı. İşte bu memleketin battığı resmi saman töreni meselesidir.” dedi.

SONUNDA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE’Yİ KURULACAĞINA İNANIYORUZ

Vekâleti aldığımızda, önce paraya sahip çıkacağız, sonra çalışanlara sahip çıkacağız. Ataşehir’in en işlek caddesini, karo şeklinde 8-10 tane karo taşları şeklindeki sokak lambaları ile aydınlatacağız. Milli görüş olarak sonunda yaşanabilir bir Türkiye’yi kurulacağına, yeniden büyük Türkiye’yi kurulacağına ve İnşallah hak ve adalet temelinde, sevgi ve şefkat temelinde yeni bir dünyayı kurulacağına inanıyoruz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ