logo

Adem Boz, Ataşehirlilerle Hazırladığı 41 Projesini Tanıttı

Adem Boz, Ataşehirlilerle Hazırladığı 41 Projesini Tanıttı

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım programında projelerini anlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Oy veren seçmenlerden hiç birisinin kafir olmadığını, münafık olmadığını, hain olmadığını ifade eden Adem Boz, “Ekranlarda gördüğünüz kirli siyasete kulaklarınızı tıkayın. Bizler Müslümansız ve 81 milyon bir arada Türkiye’yiz.” Diye konuştu.

SP 1389 BAŞKAN ADAYI  İLE TEK BAŞINA SEÇİME GİRİYOR

1 Nisan zaferine kalan 33 gün içerisinde 1389 başkan adayları ile tek başına seçime giren Saadet Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart günü oy veren bütün seçmenlerden hiç birisinin kafir olmadığını, münafık olmadığını, hain olmadığını ifade eden Adem Boz, “Ekranlarda gördüğünüz kirli siyasete kulaklarınızı tıkayın. Bizler Müslümansız ve 81 milyon bir arada Türkiye’yiz.” Dedi.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR ADAY TANITIM TOPLANTISI, Adem Bozİlhan Kul, ‘Saadet Partimizin İttifakı Sadece Milletimizle’ https://www.itvhaber.com/ilhan-kul-saadet-partimizin-ittifaki-sadece-milletimizle.html#.XHgJ9_zXNwA.twitter

Recep Kenan paylaştı: 26 Şubat 2019 Salı

20 EYLÜL’DE SEÇİM STARTIMIZI VERDİK

Ataşehir teşkilatı olarak 20 Eylül’de seçim startını verdiklerini hatırlatan Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, konuşmasında “Biz Saadet Partisi Ataşehir teşkilatı olarak 20 Eylül’de seçim startımızı verdik. 20 Eylül’den bu tarafa seçmenlerimizle çalışmalarımız var. Ataşehir Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz? Diye bir sual sorduk. Ataşehir’in sorunlarından üş tanesini sorduk. Ve problemlerin nasıl çözüleceğini sorduk. Bunlarla Ataşehir’in karnesini çıkardık.  Saadet Partisi haricinde belediyelerin karnesini çıkaran hiçbir parti yok.” İfadelerine yer verdi.

ATAŞEHİRLİLERLE BİRLİKTE TESPİT EDİLEN 41  PROJE

Ataşehirlilerle birlikte tespit edilen sorunlara yönelik 41 tane proje hazırladıklarını kaydeden SP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, “Bu çalışmaların neticesinde de 41 kere maşallah diyerek 41 tane proje ha zırladık. Bu projelerin özelliği, seçim bittikten sonra unutulan, kazanılsa bile yapılamayacak vaatleri vermeyen, borcundan dolayı da Büyükşehir’e devredilmeyecek projeler. Her biri ihtiyaçları karşılayan projeler.” Şeklinde konuştu.

GÜMRÜK ARAZİSİNE SPOR KOMPLEKSİ VE KÜLTÜR MERKEZİ

41 projesini ayrıntısıyla anlatan SP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz’un sıraladığı projelerinden bazıları şöyle; Başkan ve meclis üyeleri denetlenebilecek, Şeffaf Belediyecilik, İş istihdamı, psikolojik destek, hakem heyeti, Belediyeler arası yardımlaşama, Bağlılıkla mücadele merkezi, Eğitim, Ulaşım (ücretsiz Ring seferleri), Spor derneklerine destek, Derneklere destek, Tabela ve Emlak vergi indirimi, yapılarda estetik ve yeşil alan, bisiklet ve yaya yolları, Kentsel Dönüşüm, organik ve yöre ürün pazarı, evden üretimi teşvik, hobi bahçeleri, Aile danışma merkezleri, ekolojik ana okulu ve kreş, el sanatları atölyeleri, çıraklık eğitim merkezleri, Acil toplanma merkezleri, Belediye ek hizmet binası, Sokak hayvanları barınma evleri, gençler için stüdyo, evlilik desteği, Engellere sosyal tesis, Hasta yakınlarına konaklama, Kimsesiz ve sokak çocuklarına barınma, toplu sünnet, Kayışdağı Suyu iyileştirme,  Kültür turları, temiz ve sağlıklı Ataşehir, Askıda ekmek, Adil otopark (ile park ücreti 1 lira) ve en öneli proje olarak ta taşınacak olan Gümrük arazisine yüzme havuzu olan spor kompleksi, 1500 kişilik konferans salonu ve kültür merkezi yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ