logo

Adıgüzel MYO İlk Mezunları Diplomalarını Aldı

Adıgüzel MYO İlk Mezunları Diplomalarını Aldı

_ adiguzel _ diplomaİlk mezunlarını veren Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu, Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde düzenlediği törenle  iki yıllık eğitimini tamamlayan 330 öğrenci diplomasını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde düzenlenen Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu mezuniyet törenine Adıgüzel Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Mevlüt Adıgüzel, Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hüsnü Tolu ve okul eğitim kadrosu, öğrenciler ile velileri katıldı.

adiguzel 4

Kurumlarının meslek yüksek okulu bölümlerinin iki yıl önce eğitime başladığını söleyen Adıgüzel Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Mevlüt Adıgüzel; “Okulumuz iki yıl önce açıldı. 18 bölümümüz mevcut. Bu yıl ilk mezunlarımızı veriyoruz. 330 öğrencimizi mezun ettik. Seneye de inşallah 900 öğrencimizi daha mezun edeceğiz. Bizden mezun olduktan sonra okulumuzun ismini öne çıkarma anlamında piyasada güzel işler yapacaklarından eminim. Kısmet olursa üniversite kurmayı da düşünüyoruz” dedi.

adiguzel (3)

İlk iki yıllarının başarılı geçtiğini, 900 öğrenciye ulaştıklarını kaydeden Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hüsnü Tolu; “Meslek Yüksek Okulu olarak ilk iki yılımız çok başarılı geçti. Gerek fiziki imkânlarımız, gerek eğitim araç ve gereç imkânlarımızla aşağı yukarı 900 öğrenciye ulaştık. Üçüncü seneye girerken yeni açılan programlarla bin 300 öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz.  25 program ve 65 akademisyenle eğitimin tabanını oturttuk. Şimdi bir üniversite kurma hedefimiz var. Adıgüzel Eğitim Kurumlarında Ana Okulundan başlayıp 4 yıllık üniversiteyi tamamlayacak şekilde bir eğitimi düşünüyoruz. Şu an ilk mezunlarımızın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu göstergeler iyi yolda olduğumuzu gösteriyor” ifadeleri ile ana okulundan üniversiteye, bütün seviyelerinde eğitimi hedeflediklerini söyledi.

adiguzel (1)adiguzel_mezuniyet (4)adiguzel_mezuniyet (14)adiguzel_mezuniyet (20)adiguzel_mezuniyet (21)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ