logo

‘Adil Bir Yönetim Hedefiyle Yola Çıkıyoruz’

‘Adil Bir Yönetim Hedefiyle Yola Çıkıyoruz’

Aday tanıtım ve Seçim İrtibat Bürosunun açılışı programında konuşan İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar, “Adil bir yönetim hedefiyle yola çıkıyoruz ” dedi.

İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar için tanıtım programı düzenlendi. Çakar, “Adil bir yönetim hedefiyle yola çıkıyoruz ” dedi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen program sonrası Seçim İrtibat Bürosunun açılışı da gerçekleştirildi.

İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar için Şile Değirmen Otel’de bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Yoğun katılımın dikkat çektiği toplantıya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu katıldı.

Programa katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, “İYİ Parti herkese kapılarını açabilen; ancak sınırları belli bir parti. Bölücü olmayacaksın, cemaatçi olmayacaksın, Hırsız olmayacaksın!” diye konuştu. Son 2 aydır TBMM’de İYİ Parti olarak Anayasaya uyulması konusunda çağrılarda bulunduklarını hatırlatan Nuhoğlu, Binali Yıldırım’ın istifa kararının doğru olduğunu; ancak Anayasaya sadakatten ayrılmayacağına dair namus ve şeref üzerine yemin edildiyse, buna uyması gerektiğini ifade etti. Yıldırım’ın su anda siyasi faaliyet içinde olarak 94. maddeye aykırı davrandığını belirten Hayrettin Nuhoğlu, Meclis Başkanı sıfatıyla siyasi çalışma yapmayı durdurması gerektiğini söyledi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ise  “Ben bugün bu görkemli ortamda seçimin sonucunu gördüm” diye konuştu. “Rahmi Çakar üzerindeki mutabakat seçimin sonucunu belli ediyor” diyen Kavuncu, Çakar’ın Şile’yi önce İstanbul’un ve sonra tüm Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi haline getireceğini ifade etti. “1 Nisan’da geleceğe umutla bakacağımız bir güne uyanacagız” diyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı, “Biz Ayyıldızımızı, ülkemizi en iyi yerlere taşımanın peşindeyiz” diyerek Rahmi Çakar’a da yerel seçimlerde başarılar diledi.

Şile Belediye Başkan Adayı Rahmi Cakar, çileli bir adaylık süreci yaşadığını, farklı siyasi partilerde gezen, dolaşan bir konuma düşürülmeye çalışıldığı söyleyerek, hiçbir siyasi pazarlığın içinde olmadığını, gocunacak hiçbir şeyinin bulunmadığını ifade etti.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, İl Başkanı Buğra Kavuncu ve tüm parti yönetimine teşekkürlerini ileten Çakar, korku iklimini kırarak her kesimi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışı içinde olduğunun altını çizdi. Çakar, “Şile bizim sevdamızdır, aşkımızdır. Temenniden öte, icraat için, adil bir yönetim hedefiyle yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Program sonrası kalabalık bir grup halinde Şile çarşısına yürüyüş gerçekleştirildi ve Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ