logo

AEDD’NİN SU İÇ HOPA’YA DESTEK OL KAMPANYASI SÜRÜYOR

AEDD’NİN SU İÇ HOPA’YA DESTEK OL KAMPANYASI SÜRÜYOR

aedd_kampanya_hopa (1)Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği tarafından Artvin Hopa’da Sel Felaketinde mağdur olan engellilere yönelik “Su İç Destek Ol” tekerlekli sandalye kampanyası sürüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Merkezi Küçükbakkalköy’de bulunan, bölgenin ilk engelliler derneği Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ nezdinde Başkan Yardımcıları Namık Sürmen, Kalender ÖZDEMİR himayelerinde Artvin Hopa’da Sel Felaketinde mağdur olan engelli kardeşlerine yönelik “Su İç Destek Ol” sloganıyla başlattıkları “Tekerlekli Sandalye Kampanyası”nın ilk stantını İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Maltepe sahilindeki Maltepe Kültür ve Spor Parkı’nda 16-20 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdi.

aedd_kampanya_hopa (6)

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, 5 gün süren Çankırı Tanıtım Günleri’nde başlattıkları kampanyalarını Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde  02-11 Ekimde açılan Karadeniz Tanıtım Günleri kapsamında açtıkları stantla devam ettirdiler. Maltepe Stantında Güzelpınar Suları, Ataşehir Stantında A 101 Marketleri sponsorluğunda içecek ürünleri ve Çankırı Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan SOPACI ve eşleri Sevgi SOPACI’nın ve Kurşunlu Belediye Başkanı Sayın Şakir KAYMAZ’ın destek amaclı yolladıkları Meşhur “Çankırı Kaya Tuzu” ile “Bazlama”sı satışa sunuldu.

Ataşehir’de Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) tarafından düzenlenen Karadeniz Kültürü ve yöresel ürünlerinin sergilendiği “Karadeniz Günleri” etkinliği 02-11 Ekim tarihleri arasında düzenlendi.

Ataşehir Atatürk Mahallesi Sosyete Pazarının bulunduğu alanda Karadeniz Kültürü ve yöresel ürünlerinin sergilendiği “Karadeniz Günleri” etkinliği açılışına;  KARKON yönetim kurulu üyeleri, CHP Parti Meclis Üyesi, İstanbul eski milletvekili ve milletvekili adayı Kadir Gökmen Öğüt, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı M. Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen,  Karadeniz il dernek başkan ve temsilcileri ile Karadenizliler katıldı.

aedd_kampanya_hopa (7)

Etkinlik ile ilgili konuşan AEDD Başkanı Sayın Birol EKŞİ, “Bizler bu projeyi yönetim kurulumuzun aldığı karar sonucunda Başkan Yardımcımız Sayın Nevzat AĞBULUT Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Canan TEPEBAŞI Sibel TATHAN Alper KÖKÇÜ gönüllü olarak ve üyelerimizin destekleri ve gönül dostlarımızın katılımıyla sürdürdük ve 20 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında başlayacak olan Maltepe Sahilinde Karadenizliler Hamsi Günü sonunda kampanyamız son bulacaktır” dedi.

Ekşi, kampanyada desteklerini esirgemeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ ve yardımcılarının da aralarında olduğu belediye ekip arkadaşlarına, destekleri için; kurum, kuruluş ile Çerkeş ve Kurşunlu Belediye başkanlarına, Çankırı vakıf, Federasyon, birlik, dernek ve STK başkan ve yöneticilerine, kampanyalarına katılarak destek veren dernek yönetim kurulu arkadaşları, Çankırılılar ve İstanbullulara teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ