logo

Ak Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü Erdoğan’ın Katılımıyla Kutlandı

Ak Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü Erdoğan’ın Katılımıyla Kutlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi 19. Kuruluş Yıl Dönümü Mamak’taki 75. Yıl Parkı’nda Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen programla kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Adalet ve Kalkınma Partisi 19. Kuruluş Yıl Dönümü Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen programla kutlandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi 19. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamasında konuşan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin resmen kurulduğu tarihin Türkiye ile bölgenin ve dünyanın geleceğini değiştirdiğini belirtti.

AK PARTİ KADEMELERİNDE GÖREV ALAN, PARTİYE GÖNÜL VERENLERE ŞÜKRAN

Ak Parti kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, kuruluşundan bugüne AK Parti kademelerinde görev alan, partiye gönül veren ve AK Parti davasını savunanlara şahsı, ailesi ve milleti adına şükranlarını sundu.  Erdoğan, kuruluşundan bu güne geçen 19 yıl içinde birlikte yol yürüdüğü kardeşlerinden ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diledi.

AK PARTİ’DE 2023 HEDEF, 2053 VE 2071 VİZYON

AK Parti’nin Türkiye’nin son 18 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonu olduğuna işaret eden Erdoğan, AK Parti’nin, kuruluşundan bugüne yaptıklarıyla ve duruşuyla Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahip olduğunu aktardı.

AK PARTİ MİLLETİN ÖZLEMLERİNDEN VE TALEPLERİNDEN DOĞDU

AK Parti’nin milletin özlemlerinden ve taleplerinden doğduğunun altını çizen Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, “AK Parti sadece milletimize yaslanan bir partidir. AK Parti’nin mayasını milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümek.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ