logo

AK Parti Ataşehir 5. Olağan kongresi Pandemi Tedbirli Yapılıyor

AK Parti Ataşehir 5. Olağan kongresi Pandemi Tedbirli Yapılıyor

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan kongresi Pandemi tedbirleriyle sadece delegelerin katılımı ile 20 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir süre ara verilen kongrelere 11 Ocak’ta yeniden başlayan AK Parti’de il ve ilçe kongreleri, salgın tedbirlerine uyularak düzenleniyor. Kongrelere sadece il ve ilçe yönetimi ile delegeler katılıyor.

İSMAİL ERDEM TEK ADAY VE LİSTESİ

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresine, İlçe Başkanı adaylığında İsmail Erdem tarafından oluşturulan yönetim kurulu listesi ile gidilecek.

AK PARTİ’DE KONGRELER ATANAN TEK ADAY VE LİSTESİYLE

Ak Parti’de kongreler, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla atanan aday isim başkanlığında belirlenen yönetim listesi ile gerçekleşiyor.

Şu ana kadar 81 ilin 23’ünün kongresi tamamlandığı Ak Parti kongre sürecinin, Şubat ayının son günlerinde planlanan, İzmir, İstanbul ve Ankara il kongreleri ile tamamlaması hedefleniyor.

ANKARA VE İSTANBUL İL KONGRESİ ŞUBAT’TA:

20 ya da 21 Şubat’ta Ankara, 26 ya da 27 Şubat’ta İstanbul il kongrelerinin yapılması bekleniyor. İstanbul’da şu ana kadar 20’ye yakın ilçenin başkanı ve yönetim kurullarında köklü değişiklik yapılması benimsenmişti. Başkan Erdoğan, il kongrelerine video konferansla katılacak.

BÜYÜK KONGRE NİSAN’DA:

AK Parti’nin 7’nci Olağan Büyük Kongresi’ni mart sonunda ya da nisan ayının ilk haftası, 13 Nisan’da başlayacak ramazan ayından önce yapması bekleniyor.

AK PARTİ 7. BÜYÜK OLAĞAN KONGRE TARİHİ BELİRLENECEK

İl kongrelerinin tamamlanmasının ardından AK Parti MYK toplantısında Erdoğan, kurmayları ile bir araya gelerek 7’nci Büyük Olağan Kongre’nin tarihini belirleyecek.

Ak Parti teşkilatların ardından 7. Büyük Olağan Kongrede parti üst yönetimi yenilenerek 2023 seçimleri için hazırlıklar başlayacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ