logo

AK Parti Ataşehir Kadınlarından Kadınlar Günü Programı

AK Parti Ataşehir Kadınlarından Kadınlar Günü Programı

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen program milletvekili ve Atşehirli kadınların katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen, Dünya Kadınlar Günü Programına İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Hazine ve Maliye Bakanı Eşi Özlem Nebati, AK Parti Ataşehir Meclis Üyesi Esma Ersin ve Ataşehirli kadın misafirlerin katılımı gerçekleştirildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlik kapsamında düzenlenen programın açılış ve selamlama konuşmalarına yapan ev sahibi AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, kadının aile ve toplum yapısının mihenk taşı olduğunu vurgulayarak, “Geleceğin şekillenmesinde en önemli yere sahip olan kadınlarımız, fedakarlık, emek ve sevgi de yaşamın vazgeçilmez temsilcileridir. Gelecek nesilleri yetiştirmede, yapmış oldukları fedakarlıkları ve mücadeleleri ile de aile ve toplum yapısının mihenk taşıdır. Kadim medeniyetimizde kadınlarımız gerek aile hayatında gerek vatan müdafaasında; cesareti ve zarafeti bizlere kültür mirası olarak bırakan rol model olmuşlardır. Her alanda başarıları ile ön plana çıkan kadınlarımız, gerek siyasette gerek iş ve aile hayatında dengeyi her zaman sağlamış ve aydınlık yarınlar için her daim elini taşın altına koymuştur. Bu anlamda bu dengenin kurulmasında bize ışık olan, her türlü desteği sağlayan Sn. Cumhurbaşkanımıza da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Çünkü kadınlar adına yapmış olduğu her çalışmayı titizlik ve istikrar ile yürütmüş, her daimde takipçisi olmuştur. Ben de sizlerle birlikte kadına değer veren bir partide omuz omuza yürek yüreğe yürümekten gurur duyuyorum.” Dedi.

Başkanı Gülayşe Durak, “Hayatın her alanında varlıkları ile güven teşkil eden, geleceğe ışık tutan, başarı öyküleri saymakla bitmeyecek olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nü kutluyorum.” İfadeleri ile kadınlar gününü kutladı.

Programa kayınpederinin vefat etmesi sebebi ile katılamayan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, “Tarihimizde ve bugünümüzde sayısız başarıya imza atan, hayatı her anlamda güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum ve Partimizin kadın kollarına verdiği değeri ve onlarla aynı davanın yolcuları olmaktan onur duyuyorum.” Mesajlarını iletti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ