logo

Ak Parti Ataşehir Mahallelerde İlçe Kongre Delege Seçimi Yapıldı

Ak Parti Ataşehir Mahallelerde İlçe Kongre Delege Seçimi Yapıldı

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 17 mahalleden 5.Olağan Ataşehir İlçe Kongresinde oy kullanacak üye sayısına göre belirlenen 400 mahalle delegesinin seçimin gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Kasım 2019 Cumartesi günü sabah ve ölen olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen seçimlerde Ataşehir’deki 17 mahalleden oy kullanacak 400 ilçe kongre delegesi belirlendi. Ak Parti Ataşehir İlçe Kongresinin Nisan yada Mayıs ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

5.Olağan Kongre sürecinde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya başkanlığında gerçekleştirilen ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği ilçe kongre delege seçimlerine; Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram , Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Öğün, İl Başkan Yardımcısı Gülten Durdu, Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İrem Selay Atay ve Fatih Kayacı’nın da aralarında olduğu İBB ve Ataşehir Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Mahallelerde gerçekleştirilen İlçe Kongre delege seçimleri ile ilgili www.itvhaber.com ‘a açıkla yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, açıklamasında; “Cumartesi günü sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda ilçe kongresinde oy kullanacak 400 mahalle delegesinin seçimini yaptık. Delege seçimleri olumlu geçti. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Katılım noktasında teşkilatımın ciddi bir teveccühü vardı. Delegelerimizi seçtik. Kongremizin tarihinin belirlenmesini bekliyoruz. İlçe kongremizin de Nisan yada Mayıs ayında yapılacağını tahmin ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ