logo

Ak Parti Ataşehir STK Temsilciler ile Buluştu

Ak Parti Ataşehir STK Temsilciler ile Buluştu

Ak Parti Ataşehir, Yerel seçim çalışmaları kapsamında STK ve dernek temsilcileri, kanaat önderleri, site yöneticileri, mahalle muhtarları ile muhtar adayları ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mehmed Emin Özkaya başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Yerel seçimler kapsamında Ataşehir’deki STK ve dernek temsilcileri, kanaat önderleri, idari amirler, site yöneticileri, mahalle muhtarları ile muhtar adaylarının bir araya geldiği gece düzenledi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geceye, ev sahibi Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz ile birlikte; İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti Kurucularından önceki dönem milletvekili Ekrem Erdem, Cumhur İttifakı Ortaklarından MHP Ataşehir İle Başkanı Sadun Bizel, Cumhur İttifakı Akl Partili Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ak Parti, İstanbul İl Yöneticisi İrtem Selay Atalay, Meclis üyeleri ve yeni dönem meclis üyesi adayları, Mahalle Muhtarları ve adayları, Ataşehir’de faaliyet gösteren STK ve dernek temsilcileri, kanaat önderleri, Spor kulüpleri yöneticileri, idari amirler, site yöneticileri katıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın STK yöneticileri ve kanaat önderleri ile buluştuğu programın açılışın konuşan Ak PArti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemiz, İstanbul ve Ataşehir için hayırlı olmasını dileyerek; “31 Mart Yerel Seçimin Ataşehir için hayırlı olmasını diliyorum. Ataşehir’de kaybolan 10 yılımız var. Ataşehir’de kaybolan bu 10 yılı kurtaracak ve ismine yakışır hizmetleri gerçekleştirecek Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan adayımız İsmail Erdem ile bayram edilecek. Ataşehir’in daha iyi hizmet alması, çocuklarımız ve gelecek nesillere taşınacak iyi bir Ataşehir için desteklerinizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

34 yıldır ikamet ettiği Ataşehir’in kaybolan yıllarına, 3 – 4 mahalle dışında hizmet almadığına dikkat çeken Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, 31 Mart’ta Ataşehir’de beklenen değişimin yaşanacağını, 1 Nisan’dan itibaren gönül belediyeciliğinin Ataşehir ile buluşacağını ifade etti.

Program Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in projeleri ve Sancaktepe’deki projelerinin tanıtıldığı sinevizyon gösterimi ile devam etti. Erdem bir TV kanalında canlı yayına katılacağı gerekçesi ile salondan erken ayrıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz ile birlikte; İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti Kurucularından önceki dönem milletvekili Ekrem Erdem yaptıkları konuşmalarla Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’e destek isterken, Ataşehir’in de Ak Parti’nin belediyecilik hizmetleri ile buluşturulmasının sağlanmasını istediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ