logo

AK PARTİ ATAŞEHİR STK’LARLA İFTAR YAPTI

AK PARTİ ATAŞEHİR STK’LARLA İFTAR YAPTI

ak_iftar_stk_mimar_sinan (0)Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir Mimar Sinan Camii Konferans Salonu’nunda düzenledikleri programda STK temsilcileri ile birlikte iftar yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde düzenlenen Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatının Ataşehir’deki sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile bir araya geldiği iftar programına; Ak Parti İstanbul Koordinatörü Samsun eski Milletvekli Ahmet Yeni, Ataşehir’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Işık, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, meclis üyeleri Mükayil Bektaş ve İsmail Levent, teşkilat mensupları, birlik, dernek ve odaların da aralarında olduğu STK başkanları yada temsilcileri ve mahalle muhtarları ile diğer davetliler katıldı.

Ramazan’ın maneviyat, ibadet, kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma, sabır, nefsi terbiye, af, şefkat ve merhamet ayı olduğunu vurgulayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, İftar öncesi yaptığı konuşmada “Bu ayı hep beraber ruhuna uygun bir şekilde idrak etmeye gayret ediyoruz. Bizler Ak Parti olarak, Ataşehir’in hemen her tarafında her akşam iftar sofraları ile gönüllerinize girmeye, sofranıza ortak olmaya gayret ediyoruz. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım edip, koruyup gözetmeye çalışıyoruz” dedi.

Ataşehir’de etkinlik yapılacak salon ve kültür merkezi eksikliğine dikkat çeken Naim Yağcı, sahurda birlikte oldukları Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in salonlarını kullanabileceklerini söylediğini belirtti.

Ramazan’ın başının rahmet, ortasının mağfiret, sonunun ise cehennem azabından kurtuluşu müjdeleyen ay olduğunu belirten hadisi şerifi hatırlatan M. Naim Yağcı, son günlerini idrak ettiğimiz Ramazan’ın tüm İslam coğrafyası için barış, kardeşlik ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.

Terör tehdidi altındaki vatandaşları ve terörle mücadele eden güvenlik kuvvetlerine dikkat çeken  Naim Yağcı, “Ülkemizin Güneydoğu’sunda terör tehdidi altında yaşayan kardeşlerimiz var. Terörle mücadele eden güvenlik görevlilerimiz var. Terörle mücadeleyi hükümetimiz kararlı bir şekilde yürütüyor ve yürütmeye de devam edecektir. Bahara kalmadan terör bütün kökleri ile ülkemizden silinmiş olacaktır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere Rabbim fırsat vermesin” dedi.

Son olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Osmangazi Köprüsü’nın bayram öncesi Körfez geçişindeki trafiği rahatlatacak açılışına katılımcıları açılışına davet etti.

Ak Parti İstanbul Koordinatörü Samsun eski Milletvekili Ahmet Yeni, Ataşehir’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Işık’ta iftar öncesi yaptıkları kısa konuşma ile katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederken yaklaşan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutladılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ