logo

AK PARTİ ATAŞEHİR’DEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE

AK PARTİ ATAŞEHİR’DEKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun katıldığı, şehit yakınları ve gaziler ile yakınlarının bir araya geldiği yemekli program düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde İlçe Başkanı Av.Mustfa Naim Yağcı’nın ev  sahipliğinde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler ile yakınları için düzenlenen yemekli toplantıya Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hasan Turan, Aile Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürü Selim Çelenk, Muharip Gaziler Anadolu Yakası Şube Başkanı Safa Altınparlar, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Belediye Meclis üyeleri İsmail Levent, Yıldız Pektaş, Zafer Düşgün ve Sinan Ayrancı’nın aralarında olduğu Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları, ve teşkilat mensupları katıldı.

“BİZ SİZLERDEN HELALLİK DİLİYORUZ”

“Bugünü bizlere bırakan şehitlere ve gazilere minnettarız. Rabbim bizler bu emanete sahip çıkmayı nasip eylesin” diyerek konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Bakanı Av.Mustafa Naim Yağcı, şehitler ve gazilerin haklarını ödemenin kolay olmadığının altını çizerek; “Biz sizlerden helallik diliyoruz. Bizler bu vatanın kıymetini biliyoruz. Başta şehitlerimiz olmak üzere, ailelerine gazilerimiz ve ailelerine şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.

Gazi Ömer Faruk Ölmez 15 Temmuz sonrası yazdığı şirini okudu. Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hasan Turan, Aile Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürü Selim Çelenk, Muharip Gaziler Anadolu Yakası Şube Başkanı Safa Altınparlar yaptıkları konuşmalarda şehit ve gazilerin vatanın korunması için canlarını yada sağlıklarını feda ettiklerine değinerek, minnet ve şükran borçlu olduğumuzu dile getirdiler.

KAYMAKAMLIK OLARAK HİZMETİNİZDEYİZ

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Kore, Kıbrıs, Güneydoğu, 15 Temmuz ve ülkenin değişik bölgelerinde verilen terör mücadelesinde gazi olan ve şehitlerimizin aileleri ile bir araya gelindiğini kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, organizasyonu yapanlara teşekkür ederek; “Sayın Cumhurbaşkanımız değişik zamanlarda yaptığı toplantılarda hatırlatıyor; şehitlerimizi, gazilerimizi unutmayın diyor. Bu gün millet birlik ve beraberliğini en üst düzeyde tutabiliyorsa, vücutlarını mermilere, tanklara siper yapabiliyorsa, Çanakkale’den başlayan, tarihimizde var olan; imanımız, inancımız, vatan sevgimiz, Allah sevgimiz ve bir birimizi sevmemizden kaynaklanan duygudur. Kaymakamlık olarak hizmetinizdeyiz. Bir aksaklık olursa, yerimiz, telefonlarımız belli, bizi bulabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ