logo

AK Parti Bahçelievler Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Bahçelievler Seçim Bürosu Açıldı

Bahçelievler seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, Amber Türkmen’in Çankaya’ya yakışır işler yapacağına inandığını söyledi.

Barış Aydın: “Çankaya’ya kadın eli değecek; makus talihi değişecek…”

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Bahçelievler’de seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül’ün yanı sıra ilçe teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Açılışta konuşan Barış Aydın, 31 Mart yerel seçimlerine tüm bölgelerde olduğu gibi Çankaya’da da çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek Çankaya ilçesinde de Amber Türkmen’in Çankaya’nın makus talihini değiştireceğini ve Çankaya’ya yakışır işler yapacağına inandığını söyledi.

“Çankaya’ya kadın eli değmeli”

Çankaya’nın bir kadın Başkana kavuşmasının çok önemli olduğunu ifade eden Aydın, “Çankaya’ya kadın eli değmeli… Kadınlarımız çok çalışmalarının yanında kente yüreğiyle bakar, ne yaparsa en iyisini yapar. Çankaya Belediye Başkan adayımız Amber Türkmen de inanıyorum ki bu bakışı ve vizyonuyla Çankaya’ya en iyi hizmeti sunacak kişi olarak vatandaşlarımızın da sevgisini, teveccühünü kazanacaktır. Hep birlikte çalışarak başarıya ulaşacağız” dedi.

“Çankaya makus talihini yenecek”

Siyasete ilk olarak geçmiş dönemde Çankaya Belediye Başkan Adayı olarak girdiğini ifade eden Aydın, Çankaya’nın çok önemli ve özel bir bölge olduğunu ve sahip oldukları inanç ve azimle Çankaya’nın makus talihinin artık değişeceğini söyledi. Aydın şunları kaydetti:

“ Çankaya’da siyaset yapmak çok kolay değil, ama görüyoruz ki burada ivme her geçen gün yükseliyor. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Çankaya’nın makus talihi değişecek ve hep birlikte Başkan Adayımız, Milletvekillerimiz, Bakanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve halkımızın desteği ile gece gündüz çalışarak 31 Mart akşamı zafer kazanacak, Çankaya’ya tarih yazdıracağız. Çankaya bunu hak ediyor.”

Bahçelievler’de böyle bir temsilcilik açmanın Çankaya teşkilatı için çok önemli olduğunu ve burada çok güzel çalışmalar yapacaklarını ifade eden Aydın, büronun hayırlı uğurlu olmasını, hayırlı işlere vesile olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ